Mystiska kvinnan kan avgöra allt i den stora krisen

Relationerna mellan Meghan och det brittiska kungahuset är på fallrepet.Men en person – en riktig doldis – kan komma in och vända på allt.

Den brittiska kungafamiljen befann sig plötsligt i en helt ny situation efter julhelgen, när det som kallats för “Megxit” inträffade. Prins Harry och hans hustru Meghan Markle, hertigparet av Sussex, chockade en hel värld genom att skicka ut en presskommuniké från ingenstans. I den kunde man läsa att Harry och Meghan planerade att stå fria från det brittiska kungahuset och i stället satsa på sina egna karriärer.

Ingen blev mer chockad över detta än drottning Elizabeth. Hon hade inte blivit förvarnad av prinsparet – utan fick läsa om det på Instagram som alla andra.

Hon ska hjälpa Meghan

Elizabeth kallade till ett “toppmöte” i engelska Norfolk för att diskutera Harrys och Meghans framtid. För att föra parets talan hade Meghan återanställt en gammal vän: Samantha Cohen.

Hon har tidigare arbetat med Meghan som rådgivare och assistent, men valde att säga upp sig och pröva nytt i fjol. Nu har hon dock återvänt för att hjälpa Harry och Meghan i förhandlingarna med Elizabeth och resten av hovet.

– Samantha kan nyanserna i kungafamiljen på ett sätt som få andra, säger en källa med insyn till The Sun.

Meghan, Samantha och drottning Elizabeth tillsammans i Cheshire.

Omtyckt av drottningen

Vid sin sida har Samantha två andra imponerande kvinnor: förhandlarna Sara Latham och Fiona Mcilwham.

Drottningen var nog glad över att få träffa Samantha igen. Enligt The Sun har inte bara Meghan, utan även det brittiska kungahuset, väldigt höga tankar om henne.

Foto: TT