Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Mystiska tystnaden från Victoria och Daniel – nu undrar alla

08 apr, 2023, 14:02 

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel är mycket hemlighetsfulla.

Annons
Victoria älskar powerkostymer – se hennes bästa!Brand logo
Victoria älskar powerkostymer – se hennes bästa!

Och så var påsken äntligen här!

Den kommer dessutom med solsken i många delar av Sverige, till allas stora glädje!

Kungafamiljen är, precis som många andra, lediga och njuter av det härliga vädret och varandras sällskap uppe i Storlien.

Kungliga traditionen – påskfirande i Storlien

Ja, på lördagen skickade kungen och drottningen en påskhälsning till hela svenska folket från det snötäckta semesterparadiset.

"En glad påsk tillönskas från Kungen och Drottningen", skriver man under en ny fin bild på kungaparet.

Annons

Att fira påsk i stugan i Storlien, som kungen ärvde av sina föräldrar, prinsessan Sibylla och arvprins Gustaf Adolf, är en tradition som går långt tillbaka i tiden.

Kungabarnen har tillbringat majoriteten av sina påskar där och vi har fått se flera fina bilder från skidbackarna genom åren.

Drottning Silvia, kronprinsessan Victoria, prins Carl Philip, prinsessan Madeleine, kung Carl XVI Gustaf, Storlien april 1994
Kungafamiljen firar nästan alltid påsk i Storlien.

Mystiska tystnaden från kronprinsessan Victoria och prins Daniel – nu undrar alla

Enligt uppgifter till Svensk Dam befinner sig fler medlemmar av kungafamiljen i Storlien – men huruvida det handlar om kronprinsessfamiljen eller prins Carl Philips familj är ännu inte känt.

Annons

Senast vi såg Victoria och Daniel var under besöket hos Svenska kraftnät i Sundbyberg på onsdagen, men sedan dess har det varit tyst från Hagafamiljen.

– Barnen har påsklov under veckan som kommer och kronprinsessfamiljen ska fira påskledigheten privat, sa hovets informationschef Margareta Thorgren om familjens påsklov tidigare i veckan.

Kung Carl Gustaf och drottning Silvia åker längdskidor med kronprinsessa Victoria, prins Daniel, prinsessa Estelle och prins Oscar i Drottningholms slottspark.
Estelle och Oscar är lediga från skolan under påsken.

Margareta Thorgren ville däremot inte berätta om det är solsemester eller skidsemester som står på schemat.

Alla är därför väldigt nyfikna på vart Victoria, Daniel, Estelle och Oscar befinner sig under påskhelgen. Vi får helt enkelt vänta och se om det kommer någon påskhälsning!

Annons