Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Några har redan tackat ja till Williams och Kates bröllop...

26 jan, 2011, 13:11 
Agneta Nisbeth
Annons

Även om bröllopsinbjudningarna ännu inte skickats ut så har det brittiska hovet redan fått in svar från några kungligheter som hemskt gärna vill komma.

Den brittiska hovreportern Richard Palner på tidningen Express.co.uk berättar att kronprins Alexander av exkungahuset Jugoslavien redan tackat jag till bröllopet i vår mellan prins William och Kate Middleton. Detta trots att de officiella inbjudningarna inte kommer skickas ut förrän om tre veckor, det kungahusen redan ska ha fått, även det svenska, är någon form av för-inbjudan vi fax, för att kolla alla är lediga just då.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Ex-kungahus

De som redan tackat ja till är två ex-kungahus, det serbiska/jugoslaviska och det grekiska, vi ser dem på bilden här bredvid. Kronprins Alexander 65, och kronprinsessan Katherine, 67, har redan skrivit sitt tackbrev:

– Vi är glada över att kunna bevittna bröllopet och är lyckliga för det unga paret, säger de enligt Express.co.uk.
Kung Konstantin och drottning Anne-Marie har också meddelat att de tänker komma tillsammans med kronprins Pavlos.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures och Faksimil Serbiens kungafamiljs hemsida.

Läs även:

Annons