Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nakna änglar och Ari Behn – Märtha Louise öppnar sig i Skavlan

30 okt, 2009, 10:30 
AvRed Aktionen
Prinsessan Märtha Louise ”grillas” ikväll i besökarstolen hos Fredrik Skavlan. I den populära talkshowen Skalvan får vi ikväll möta Norges prinsessa, som pratar både om änglarna och hintar om maken Ari Behns mörka sidor…
Annons

Ikväll bryter prinsessan Märtha Louise ihop hos Skavlan – av skratt. Och rodnar så kinderna blossar!

Kolla in Märtha Louises succébesök hos Skavlan i kväll får du se, klockan 21.00. Vilken highlight!

Naken ängel

Vi i publiken tjöt av skratt, tv-studion kokade. Och stackars Märtha Louise som satt där i dimblå glitterstass och glatt försökte babbla på om sina ”änglar” och hur ”englerne” är våra vänner och uppenbarar sig i form av auror kring våra kroppar och att vi ska gå på skattjakt i vårt inre och känna rosorna dofta och riktigt flummade ut så att ingen fattade nåt – hon har ju en ny bok på gång om änglar som skulle promotas bevars, ”Möt din skyddsängel” – ja hon exploderade i fniss när Skavlan plötsligt, bom, lät hakan falla och bara stirrade tomt på henne. Alldeles knäpptyst blev det, i flera långa sekunder, och sen kom det:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

–Va?? Har jag också en skyddsängel?

– Javell, det har alle mennsker.

Annons

– Är min naken?

Trakasserier

Sen blir det bara ”värre”. Men Märtha Louise hakar glatt på Skavlans ”trakasserier” och är verkligen en ”good sport”. Du ser också Märtha Louises medförfattare Elisabeth Samnöy. Bioaktuella Hollywoodstjärnorna Malin Åkerman och Vince Vaughn dyker också och sällar sig till sällskapet, de är ju bioaktuella med komedin ”Trubbel i paradiset”. Och så läkarna Anna Bågenholm och Mads Gilbert. Och tennisstjärnan Robin Söderling. Och Kent spelar sin senaste hit ”Svarta linjer”. I kväll alltså, klockan 21.00, i SVT1.

Av Marianne Rolfstadius

Foto: TT

Annons