Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Dottern skippade exkung Juan Carlos 80-årsfirande

08 jan, 2018, 10:30 
Agneta Nisbeth
Kanske är hon fortfarande ute i kylan? För en medlem av den spanska kungafamiljen saknades på nya fotot.
Annons

För några dagar sedan var det som vi tidigare berättat exkung Juan Carlos födelsedag, han fyllde 80 år och nästan hela kungafamiljen samlades på Zarzuela Palace för att fira den forne monarken. Vi såg bland annat kung Felipe och drottning Letitia med sina barn samt prinsessan Elena med sina.

Men en av Juan Carlos och Sofias döttrar saknades, den skandalomsusade prinsessan Cristina vars make Iñaki Urdangarin dömts till fängelse för förskingring och penningtvätt. När kungahuset svarade pressen på frågan om varför prinsessan Cristina inte var med på fotot, svarade man att hon denna dag befann sig i Rom med sin familj och därför inte kunde närvara.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

På bilden här ser vi det forna kungaparet tillsammans med det nya under ett uppdrag på kungliga slottet i Madrid i helgen.

Foto: IBL och spanska kungahuset

Annons