Mette-Marits egna bilder avslöjar oväntade bästisen

mette-marit

Kronprinsessan Mette-Marit har varit ute och vandrat i bergen med sin nära vän. De hade ett par härliga dagar ute i naturen men också tid för fniss och långa samtal.

Norrmännen älskar att vandra i sin bergiga och skönt gröna natur, från norr till söder, öst till väst. Vi ser ofta medlemmarna ur den norska kungafamiljen vara ute på tur, de flesta via hovets Instagram.

En härlig och naturlig kronprinsessa

Men vi ser även bilder som läggs ut då och då på kronprinsessan Mette-Marits egna Instagram. Som nu i dagarna när hon bjöd på dessa härliga bilder på sig och sin kompis, helt utan makeup och klädd i sina vandringskläder. Hon är bara så härlig och naturlig – en viktig och riktig förebild!

mette-marit insta

Mette-Marit började tydligen sin vandring för någon dag sedan, då lade hon ut denna bild på sig själv med armarna i luften där hon tackade den norska turistföreningen som “alltid visar vägen i fjällen”.

Sedan kom fler bilder på henne och svägerskan som hon vandrade tillsammans med. Kronprinsessan skriver:

mette-marit insta

– På dessa bilder har jag inte fått med regnet, sista delen av Rallarvegen 2019. Men för en väg, för en historia, för ett landskap och för min svägerska säger jag – Tack!

Just Rallarvegen har en högsta punkt på 1343 meter över havet, så det är säkert en inte allt för enkel vandring att göra.

Norska kronprinsfamiljen

Lite tidigare under sommaren fick vi underbara bilder på henne samt maken kronprins Haakon och deras bägge barn prinsessan Ingrid Alexandra och prins Sverre Magnus som då skulle starta sin semester.

Sommar av sorg och glädje

Kronprinsparet har sedan fått en sommar med både sorg och glädje. De har både tvingats gå på en begravning för vännen Nicolai Roan och sedan på en helkul 50-årsfest då de partajade ihop med mångmiljonären Olav Hindahl Selvaag och hans hustru Kristin.

mette-marit insta

Kronprinsessan har också gett oss en liten inblick i livet som mamma, hon chockade nog många med sitt inlägg på Instagram med texten: “äntligen har barnbarnet kommit”. Då hade Mette-Marit fått finbesök av sin äldste son Marius Borg och hans flickvän Juliane Snekkestad. Men “barnbarnet” de talade om var bara det unga parets hund, Louie Borg Snekkestad. Och tji fick vi!

Ni kan också en en film från Mette-Marits vandring här:

Foto: TT och Instagram/Kronprinsessan Mette-Marit

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: