Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nederländska kungafamiljen i skidbacken

19 feb, 2014, 09:14 
Agneta Nisbeth
Annons
nederlandska-kungafam-ste

Hela den nederländska kungafamiljen är nu åter ute i pisterna. Här ser ni dem snällt ställa upp på ett familjefoto i Österrike.

Det var nu ungefär två år, 17 februari 2012, sedan prins Johan Friso skadades svårt i en lavinolycka. Han avled förra året 12 augusti 2013, efter en längre tid i koma. Men hans hustru prinsessan Mabel bevarar nu traditionen och ställer – tillsammans med resten av kungafamiljen – upp på ett foto i Lech, i de Österrikiska alperna.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
hollandska-kungafam-ste

På bilden ser vi kung Willem-Alexander, drottning Maxima, prinsessan Amalia, prinsessan Alexia, prinsessan Ariane, prinsessan Beatrix, prinsessan Mabel med sina barn Luana och Zaria, prins Constantijn, prinsessan Laurentien med sina barn Eloise, Claus-Casimir och Leonore.

willem-alexander-maxima-ste

Kung Willem-Alexander och drottning Máxima.

Annons
ste_mabel-barn

Änkan prinsessan Mabel med sina barn.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

 

Annons