NHL-stjärnan avslöjar själv – så reagerade Victoria på förhållandet

Victoria har välkomnat Victor till familjen.
Hedvig Blom och Victor Söderström är ett par. Nu har hockeystjärnan Victor berättat om hur han blivit bemött av kungafamiljen.
Annons

I förra veckan skrev Svensk Dam för första gången om ett av Sveriges mest spännande nya kärlekspar: Hedvig Blom och Victor Söderström.

Hedvig är dotter till prins Daniels syster Anna och kusin till prinsessan Estelle och prins Oscar. Victor är en superlovande hockeyspelare som har kontrakt med NHL-laget Arizona Coyotes. Men innan flytten bär av till Nordamerika ska Victor spela klart säsongen med sin moderklubb Brynäs.

Annons

Annons

Hedvig Blom och Victor Söderström är ett par

Victoria har välkomnat Victor till familjen.
Victoria har välkomnat Victor till familjen.

Expressen passade på att fråga Victor om förhållandet med Hedvig – och hur han högtidlighållit hennes födelsedag.

– Ja, vi hann fira henne lite i morse, men inte mer. Vi tog det riktiga firandet för en vecka sen när det var uppehåll, så det passade bra, säger Victor.

“Alla är jättesnälla”

Hedvig är en viktig och uppskattad medlem av kungafamiljen. Hon firade exempelvis jul tillsammans med kronprinsessfamiljen, mamma Anna och pappa Mikael Söderström, och Daniels föräldrar Ewa och Olle Westling. Som elvaåring var hon brudnäbb vid Victorias och Daniels bröllop och lämnade över ringarna till kronprinsessparet.

Annons

Victor har såklart också fått träffa kungligheterna och blivit presenterad som Hedvigs pojkvän. Han berättar att han blivit fint bemött av Victoria och resten.

– Det är ingenting man tänker på så. Alla är sig själva och det är ju normala människor, alla är jättesnälla personer. Jag och Hedvig har känt varandra i ungefär tre år och hon gör mig på bra humör, så det är jättekul, säger han.

Hedvigs tidigare pojkvän, Oliver Dackell, var också hockey-spelare och spelade tillsammans med Victor i Brynäs.

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

7 kommentarer till “NHL-stjärnan avslöjar själv – så reagerade Victoria på förhållandet”

 1. Sandra skriver: 17 februari, 2020

  “Hedvig är en viktig och uppskattad medlem av kungafamiljen. Hon firade exempelvis jul tillsammans med Hedvig..” Sedan när är Hedvig en del av kungafamiljen?


  1. charlotte skriver: 17 februari, 2020

   Sandra,
   Det undrar jag också. Hon bör väl hålla lika låg profil som hennes morföräldrar gör.


  2. Anna skriver: 17 februari, 2020

   Bra sagt, Sandra! Med detta resonemang borde även Sofias systrar ingå i kungafamiljen…


 2. Monarkist skriver: 17 februari, 2020

  Hedvig rår väl ändå inte för vad tidningarna basunerar ut! Hon, som resten av familjen Westling, firade delar av julen tillsammans ned Daniel, Victoria och barnen. Och några av dem gick på hockey, vilket Estelle såg ut att gilla. Även om Daniels familj är diskret, ska de väl för sjutton inte behöva springa och gömma sig. De måste ju få synas tillsammans, som exempelvis vid hockeyn, när de har varit ute och gått i Ockelbo tillsammans med son och svärdotter eller när de har semestrat tillsammans.


 3. Hanna skriver: 17 februari, 2020

  Hedvig Blom har inte uttalat sig om något. Det var hennes NHL-spelande kille som fick frågan om släktskapet bland andra frågor. Ingen av Daniels systerdöttrar har väl gått på premiärer eller andra jippon.


 4. Daga skriver: 18 februari, 2020

  Familjer som blir ingifta i kungafamilj ska helst gömma sig källare utan fönster och ljus.De äldre kan leva ganska anonymt men för media är de yngre och vackrare mumma och honung.Avunden är svår och obotlig.Vem bestämmer hur de ska leva sitt liv?Daga


 5. konsttanten skriver: 18 februari, 2020

  Det är media som jagar och fotar släktingarna!!!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar