NHL-stjärnan avslöjar själv – så reagerade Victoria på förhållandet

Victoria har välkomnat Victor till familjen.

Hedvig Blom och Victor Söderström är ett par.Nu har hockeystjärnan Victor berättat om hur han blivit bemött av kungafamiljen.
Slå på ljud

I förra veckan skrev Svensk Dam för första gången om ett av Sveriges mest spännande nya kärlekspar: Hedvig Blom och Victor Söderström.

Hedvig är dotter till prins Daniels syster Anna och kusin till prinsessan Estelle och prins Oscar. Victor är en superlovande hockeyspelare som har kontrakt med NHL-laget Arizona Coyotes. Men innan flytten bär av till Nordamerika ska Victor spela klart säsongen med sin moderklubb Brynäs.

Hedvig Blom och Victor Söderström är ett par

Victoria har välkomnat Victor till familjen.

Victoria har välkomnat Victor till familjen.

Expressen passade på att fråga Victor om förhållandet med Hedvig – och hur han högtidlighållit hennes födelsedag.

– Ja, vi hann fira henne lite i morse, men inte mer. Vi tog det riktiga firandet för en vecka sen när det var uppehåll, så det passade bra, säger Victor.

“Alla är jättesnälla”

Hedvig är en viktig och uppskattad medlem av kungafamiljen. Hon firade exempelvis jul tillsammans med kronprinsessfamiljen, mamma Anna och pappa Mikael Söderström, och Daniels föräldrar Ewa och Olle Westling. Som elvaåring var hon brudnäbb vid Victorias och Daniels bröllop och lämnade över ringarna till kronprinsessparet.

Victor har såklart också fått träffa kungligheterna och blivit presenterad som Hedvigs pojkvän. Han berättar att han blivit fint bemött av Victoria och resten.

– Det är ingenting man tänker på så. Alla är sig själva och det är ju normala människor, alla är jättesnälla personer. Jag och Hedvig har känt varandra i ungefär tre år och hon gör mig på bra humör, så det är jättekul, säger han.

Hedvigs tidigare pojkvän, Oliver Dackell, var också hockey-spelare och spelade tillsammans med Victor i Brynäs.

Foto: TT