Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ni vill fira julen hos danska och svenska kungafamiljen

16 dec, 2011, 07:14 
Agneta Nisbeth
Annons

Det blev i princip dött lopp mellan den svenska och danska kungafamiljen när vi ställde frågan om vilken familj ni helst skulle fira julen hos.

Annons

Det pendlade fram och tillbaks mellan det svenska och danska kungahuset när ni läsare fick frågan: Vilken kungafamilj skulle ni helst fira julen hos? När 2861 personer röstat var det oerhört jämt mellan den svenska och danska kungafamiljen.

Jämt mellan familjerna

8% eller 815 personer hade röstat på den danska drottning Margrethe och hennes familj och 28% eller 807 personer för vår egen kung Carl Gustaf och drottning Silvia med familj – just när vi tog denna faksimil från svenskdam.se.

Till London

På tredje plats återfinner vi den norska kungafamiljen och på fjärde har vi tagit oss över till London och drottning Elizabeth. Sedan följer Hollands kungafamilj och Monacos furstehus.

De sista…

På sjunde plats är det Japans kejsarfamilj och på åttonde plats hittar vi Spaniens kung Juan Carlos med familj. De två sista platserna tar den belgiska kungafamiljen och Liechtensteins furstefamilj.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: All Over Press, IBL och Stella Pictures

Annons