Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nicole Coste: Furst Albert vill inte längre träffa sin son!

22 maj, 2014, 12:08 
Agneta Nisbeth
Annons
alexandre-coste-nicole-ste

Mamman till ett av furst Alberts utomäktenskapliga barn, Alexandre Coste Grimaldi, talar nu ut i pressen och anklagar fursten för att inte vilja träffa sin son.

Som vi berättade för någon vecka sedan ser man allt mer av furst Alberts dotter Jazmin Grace som nu börjat vimla i New York. När Jazmin tog sin examen på Fordham University’s Bronx utanför New York för några dagar sedan, valde Albert att gå på en modevisning i Monaco med makan Charlene istället för att gratulera dottern på plats i USA.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
jazmin-grimaldi-NY-ao

Jazmin har inte så mycket kontakt med sin pappa hon heller.

Men det är inte fullt lika många bilder på hans son Alexandre Coste som nu är 10 år. För någon vecka sedan talade modedesignern Nicole Coste med tidningen Daily Mail om hur furst Albert har behandlat deras gemensamma son Alexandre det senaste åren. Sedan fursten gifte sig med Charlene.

nicole-coste-ste

Nicole träffade Albert på ett flygplan där hon jobbade som flygvärdinna. Paret började umgås men när relationen var över hade Nicole blivit gravid. Först ville inte Albert kännas vid barnet, men har efter det ändrat sig och medger att han officiellt är far till sonen.

Annons

– Albert har alltid varit generös men det känns som han inte vill kontakta mig och Alexandre sedan han gifte sig med henne. Han träffade honom senast en kort stund i september förra året.

albert-charlene-ste

Nicole Coste menar att det antagligen är furstinnan Charlene som ligger bakom det hela.

– Jag vill inte ge mig på henne men jag antar att det rör sig om svartsjuka. Men hon borde tänka på min oskyldige son.

alexandre-coste-ste

– Vår son behöver sin far så varför vägrar han att träffa honom. Alexandre frågar ofta efter honom och det enda jag kan säga är att han arbetar mycket.

Annons

Hovet har nu kommenterat Nicoles Costes uttalande och sagt att hennes ord är tagna ur sitt sammanhang och att artikeln därför är helt felaktig. Fransk press skriver också att det inte alls är Charlene som är svartsjuk på Alberts forna kvinna. Istället får skriverierna om furstens barn bara henne att längta mer efter att få egna barn.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Se en intervju med Nicole Coste från fransk tv här:

httpv://www.youtube.com/watch?v=fjkzi74o3gY

Annons