Nikolai presenterar flickvännen för kungafamiljen

Nikolai presenterar flickvännen för kungafamiljen

Kärleken till flickvännen Benedikte håller i sig – nu planerar prins Nikolai en härlig semester tillsammans med henne hemma i Danmark.

Som vi berättat flera gånger tidigare så har prins Nikolai, 19, hittat lyckan i sin danska flickvän Benedikte Thoustrup, 20. Men de har under en tid fått leva sina liv på två olika ställen i Europa, det kommer ändras nu till sommaren.

Under ett år har de bott på olika håll och bara kunnat träffas sporadiskt, sedan de bägge gått ut skolan Herlufsholm tillsammans. Prins Nikolai startade först sin militärutbildning som han sedan hoppade av för att fortsätta sin karriär som modell i modebranschen.

prins Nikolai

Prins Nikolai satsar som modell.

Benedikte å sin sida började plugga på det anrika franska universitetet Sorbonne i Paris, så det blev inte mycket tid över för kärlek.

Det var just därför som många trodde deras romans bara var flyktig och att de skulle hitta nya partners på grund av distansen. Men så är inte fallet. Danska Se&Hør berättar att parets kärlek är starkare än någonsin.

Flickvännen ska få träffa drottningen

Så nu till sommaren kan de äntligen få chansen att njuta av varandra och bara vara tillsammans.

De sägs också ta förhållandet till en helt ny nivå. Enligt Se&Hør ska prins Nikolai, som fyller 20 år den 28 augusti, ta med sig Benedikte till slottet för att träffa drottningen och resten av kungafamiljen.

Alexandra med sina söner Felix och Nikolai

Alexandra med sina söner Felix och Nikolai.

Givetvis har flickvännen redan träffat pappa prins Joachim och mamma grevinnan Alexandra samt prinsessan Marie. Men nu är det alltså dags att träffa resten av släkten.

Det sägs att prins Nikolai vill att Benedikte ska få följa med till alla familjesammankomster i framtiden. För nu vill prinsen visa att han menar allvar med sin kärlek.

Benedikte är anonym på sociala medier

Benedikte är själv en mycket hemlig person. Hon har till exempel inte någon offentlig Instagram-profil.

Prins Nikolai tillsammans med sin flickvän Benedikte.

Prins Nikolai tillsammans med sin flickvän Benedikte.

Nikolai ska i höst börja på Copenhagen Business School (CBS) i Köpenhamn, allt medan hans pappa prins Joachim tar med sig Marie och barnen till Paris där de nu ska bo en tid. Det är inte känt om Nikolai då ska flytta in pappas villa i Klampenborg eller om han kommer fortsätta bo i sin lilla lägenhet på Amalienborg hos farmor drottning Margrtehe.

 

Foto: TT