Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nobelspecial! Missa inte senaste numret av Svensk Damtidning

14 dec, 2017, 14:36 
AvRed Aktionen
Wow, Victoria!
Annons

Jag är fortfarande tagen. Vilken fest! Vilken natt! Men framför allt: Victoria! Har kronprinsessan någonsin varit mer elegant och stilig på Nobelfesten? Det gick ett sus genom Konserthuset när kungafamiljen och kronprinsessan gjorde entré för prisutdelningen före Nobelmiddagen i Blå hallen.

Jag kan bara komma på ett tidigare tillfälle då Victoria strålat på samma sätt – Nobel 2011 när hon väntade Estelle. Ni minns väl alla vad som hände då? Lilla Estelle presenterade sig för hela svenska folket under Kungssången med två rejäla sparkar i mammas mage.

Nu på Nobel 2017 var det mamma Victoria som glänste mest och bäst. Vilken kronprinsessa vi har! Och vilken drottning hon kommer att bli en dag. Den här kvällen i Blå Hallen, och under den fantastiska festen, var Victoria utan tvekan nattens drottning.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Även de andra sessorna glänste. Madeleine fick vi tyvärr bara en kort glimt av då hon på grund av sin graviditet avstod den långa middagen inne i Blå hallen.

Annons

Nu fick Chris ta ett kliv framåt och av det jag såg från honnörsbordet så verkade han ta sin uppgift på allvar. Han konverserade glatt med sin bordsdam och verkade underhålla flera av de andra gästerna.

Förra året storsatsade Svensk Damtidning på Nobelfesten och även så i år då vi bjuder er på hela 16 underbara sidor från Nobelfesten.

Vi är den kungliga veckotidningen och ska då också ge er den bästa rapporteringen från årets kungliga fest. Njut av alla klänningar, smycken och tiaror! Vad jag minns bäst från kvällen? Victoria! Hur ska hon någonsin kunna överträffa sig själv från den här Nobelfesten 2017?

Nu önskar jag er trevlig läsning och en lugn stund med oss på Svensk Damtidning. Tack för ert förtroende.

Johan t Lindwall

Chefredaktör & ansvarig utgivare

Annons