Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Norge har firat 17 maj - med kungafamiljen på balkongen

17 maj, 2012, 18:10 
Agneta Nisbeth
Annons

Idag är det den 17 maj – den norska nationaldagen – och kungafamiljen har som de brukar stått på slottets balkong och hälsat till folket.

Nationaldagsfirandet i Norge har pågått hela dagen. Kung Harald, drottning Sonja och kronprins Haakon, kronprinsessan Mette-Marit och parets barn prins Sverre Magnus och prinsessan Ingrid Alexandra vinkade som vanligt till folket från balkongen.

Annons

Skaugum

Lite tidigare på dagen hade kronprinsparet ställt upp för fotografering på trappan utanför sitt hem i Skaugum på morgonen.

Med hunden

Vi ser kronprinsessan Mette-Marit och Haakon tillsammans med barnen och familjens gulliga hund Milly Cacao på några av bilderna här intill.

Marius

Här såg vi också kronprinsessan Mette-Marits son Marius Borg Høiby. Han försvann sedan iväg till nationaldagsparaden på Oslos gator och var därför inte med på bilden av kungafamiljen på balkongen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Den norska kronprinsfamiljen firade nationaldagen.

Annons

Kronprinsessan Mette-Marit och kronprins Haakon.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons