Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nu åker Meghan hem till sin mamma i USA

22 aug, 2018, 08:28 
Agneta Nisbeth
Hertiginnan av Sussex åker nu hem till sin mamma i Los Angeles. Det många nu undrar om det även blir ett kort möte med pappa Thomas?
Annons

Det sägs att Meghan är på väg hem till mamma Doria Ragland i USA. Hertiginnan av Sussex har inte sett sin mor sedan bröllopet prins Harry i maj och de har säkert längtat mycket efter varandra, speciellt efter allt offentligt bråk med Meghans pappa. Det är också tal om att Doria är på väg att flytta från hemlandet och till Storbritannien för att vara närmare sin dotter.

Doria bor än så länge i Los Angeles i Kalifornien och det är bara en tre timmar lång bilresa till Mexiko, där Meghans pappa bor. Den buttre och något bittre Thomas Markle har ju tjatat en längre tid om att han måste få träffa sin dotter. Nu har han chansen… Fast frågan är om Meghan ens är villig att möta honom just nu? Något som vi verkligen kan förstå efter allt hon tvingats uthärda.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
thomas markle

– Det är jag som skapat henne och hon vore inget utan mig, förklarade Thomas stöddigt i en intervju. Som om Meghan inte själv har uträttat något i sitt liv.

Annons

Thomas har till och med jämför det brittiska kungahuset med Scientologerna som han menar är “samma typ av kult”. Något som knappast förbättrat hans stora dröm om att en gång få träffa drottning Elizabeth. Prins Charles har försökt stötta Meghan så gått det går, så även resten av den brittiska kungafamiljen som på olika sätt försökt hjälpa henne. Men det måste väl finnas någon gräns för vad drottning Elizabeth står ut med.

hertiginnan markle

En källa säger till Sunday Times att Meghan förståeligt nog tagit mycket illa vid sig efter pappans alla intervjuer och utspel i pressen. Så att få tillbringa några dagar tillsammans med sin mamma är precis vad hon behöver just nu.

Annons

– Vi får väl se vilken relation hon kommer att få med sin pappa till slut. Men just nu ser det inte ut som hertiginnan kan umgås med honom. Han har sårat henne för mycket för det. Dessutom är Meghan rädd att allt hon skulle prata med pappa Thomas om skulle hamna i tidningarna dagen efter, säger en kunglig expert till brittiska pressen.

Vi vet också att prins Harry och Meghan varit på ett kort besök i Italien och Comosjön för att hälsa på hemma hos George Clooney och makan Amal och deras tvillingar. Prinsparet ska ha kommit hem från resan i söndags och i slutet av månaden ska de också börja arbeta igen. Innan dess finns det dock tid för en resa över till hemlandet för Meghan, om hon så vill.

Foto: Stella Pictures

Annons