Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nu åker pappa Philippe på storstryk – barnen fick proffshjälp!

06 jan, 2016, 09:13 
Annons
Philippe-ste-7

I det belgiska kungahuset har det pratats bordtennis, ett givet ämne när forne proffs-pingisspelaren Jean-Michel Saive kom till palatset i Bryssel. Där träffade han kung Philippe, som ju är en mästare på racketsporter.

Pingis

Philippe passade på att fråga Saive om han kunde skriva sin autograf till alla barnen “pour” prinsessan Elisabeth, prins Gabriel, prins Emmanuele och prinsessan Eleónore. Visst ville han det och skänkte kungabarnen var sitt signerat bordtennisracket.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Drottning Mathilde är en hejare på bordtennis och brukar spela med sin man privat och på olika välgörenhetsprojekt, som ni kan se här.

Mathilde

Belgiska kungafamiljen älskar racketsporter. Ni kanske minns att det faktiskt var på tennisbanan som Philippe mötte sin stora kärlek, Mathilde?

Mathilde-2

Jean-Michel Saive är bara 46 år, men har redan gått i pension. Saive deltog i 7 OS. Inte dåligt alls…

Philippe

Foto: Stella Pictures

 

 

Annons