Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nu är Charlotte och Dimitri gifta – se bilderna!

03 jun, 2019, 09:36 
Agneta Nisbeth
Charlotte Casiraghi Dimitri
Vilken fest det blev för Charlotte Casiraghi och henne make Dimitri Rassam! Alla verkade ha hur kul som helst och brudgummen kastades i poolen med kläderna på...
Annons

I lördags var det så dags! Prinsessan Carolines dotter, Charlotte Casiraghi, 32, gifte sig äntligen med sin fästman Dimitri Rassam, 37. Och de gjorde det under ett bröllop som faktiskt var ett helt år försenat!

Det var ju nämligen tänkt att paret skulle gift sig redan förra sommaren, men då kom deras lille son Balthazar i vägen med sin ankomst under hösten och vigseln fick vänta.

charlotte casirghi Dimitri bröllop
De officiella bröllopsbilderna är fantastiska!

Två olika bröllopsklänningen fick vi också se på Charlotte, en kort med tre rosetter på framsidan som kom från Yves Saint Laurent. Därefter svidade hon om till en lång bröllopsdröm i vitt siden, designad av Chanel.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Charlotte Casiraghi Dimitri Rassam

Hela furstefamiljen fanns givetvis på plats, så även brudgummens mamma, den franska skådespelerskan Carole Bouquet. På plats syntes också Dimitris halvbror Louis Giacobetti samt hans kusin Thomas Langmann, som är en känd filmproducent med en Oscar i bagaget.

Annons

Vigseln ägde rum på slottet

Furst Albert och furstinnan Charlene hade med sig bägge barnen, prins Jacques och prinsessan Gabriella, till själva vigseln som ägde rum i en av slottets salonger. Efter att Charlotte och Dimitri sagt ja blev det fest, en typ av picnick, i slottsträdgården med utsikt över Medelhavet. Här serverades det en buffé med både sallader och kakor samt apelsinte för omkring 300 gäster.

Efter att gästerna ätit, druckit och haft trevligt i slottsträdgården väntade ytterligare en fest, en middag på Monte Carlo Beach hotel, där brudparet och deras familjer bjöd några utvalda gäster på en tjusig middag. Men kvällen var inte slut där, utan avslutades med en fest på Villa La Vigie.

Vigseln ägde som sagt rum i Monaco denna gång, men paret kommer snart att gifta en gång till, då i ett kyrkbröllop som sägs äga rum någonstans i södra Frankrike.

Brudgummen hamnade i poolen

Men bara detta bröllop var onekligen både påkostat och det verkade som alla hade en väldigt kul dag! Brudgummen Dimitri Rassam blev till och med kastad i poolen.

 

Detta var Charlottes första bröllop, men Dimitri har faktiskt varit gift förut. Han har också en sjuårig dotter från det äktenskapet. Även Charlotte har en son, Raphael, som hon fick i relationen med Gad Elmaleh.

Foto: Hovet i Monaco/FB

Annons