Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nu är kungaparet av Bhutan i London

25 nov, 2011, 13:02 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Den nya drottningen av Bhutan Jetsun Pema har verkligen fått en rivstyart in i den politiska världen, först besökte de Japan och häromdagen var hon och maken kung Jigme Khesar Namgyel Wangchuck i London.

Prins Charles och hans maka Camilla tog emot kungen av Bhutan Jigme Khesar Namgyel Wangchuck och hans nya hustru Jetsun Pema som nu är på besök i London.

Annons

Denna gång var paret från det lilla kungariket i Asien klädda i västerländska kläder som passade perfekt i de fina salongerna i Clarence House.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Kungligheterna möttes åter på mottagning för The Prince’s Foundation for the Built Environment, ni ser kungaparet från Bhutan här på bilden intill när de är på väg dit.

Av Agneta Nisbeth

Foto: All Over Press

Läs även:

Annons