Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nu flyttar Guillaume och Stéphanie till London

26 jun, 2018, 13:00 
AvJohanna Bengtsson
Ännu ett europeiskt kungligt par väljer nu att packa sina väskor och flytta till London. Det är arvstorhertig Guillaume och Stéphanie av Luxemburg som ska flytta dit för att plugga i staden.
Annons

London har sannerligen blivit en riktig favorit hos kungligheterna. Både för semester och som permanent bostadsort. Arvstorhertig Guillaume och arvstorhertiginnan Stéphanie av Luxemburg flyttar under sommaren till staden för att studera. Det skriver Hello Magazine.

Guillaume kommer att studera vid The Royal College of Defence Studies, alltså inom försvaret, medan Stéphanie kommer att studera konst vid Sotheby’s.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Guillaume har tidigare gått officersutbildning i England och har dessutom en examen i statsvetenskap från University of Angers i Frankrike. Även Stéphanie är välutbildad. Hon har tidigare studerat det ryska språket och rysk litteratur. Hon har en kandidatexamen i tysk filologi och en masterexamen i samma ämne.

 Arvstorhertig Guillaume och Stéphanie av Luxemburg gör snart entré i London.
Arvstorhertig Guillaume och Stéphanie av Luxemburg gör snart entré i London.

Paret från Luxemburg går nu alltså i Madeleine och Chris fotspår och slår sig ner i London. Även Andrea Casiraghi, äldsta barnet till prinsessan Caroline av Monaco, och hans fru och tre barn bor i staden.

Kanske kommer det nyinflyttade paret att umgås med andra europeiska kungligheter. Hertiginnan Kate hängde nyligen med paret när hon besökte Luxemburg. Även prinsessan Eugenie och hennes fästman Jack Brooksbank bor i London och är i ungefär samma ålder, och delar dessutom intresset för konst.

Kate och paret verkade trivas ihop under Kates resa till Luxemburg under förra året.
Kate och paret verkade trivas ihop under Kates resa till Luxemburg under förra året.

Foto: Stella pictures, IBL

Annons