Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nu flyttar prins William och Catherine in i Kensington Palace

20 jul, 2011, 14:24 
Agneta Nisbeth
Annons

Flyttlasset är på gång – för nu är det nya hemma i Kensington Palace klart. Men det blir inte någon allt för överdådig lägenhet som prins William och hans Catherine nu fått i London.

Prins William och hans Kate har kommit hem från sin första gemensamma resa genom Kanada och USA. Den som blev en pr-mässig succé. Nu väntar lugn och ro och inflyttning i en inte allt för överdådig lägenhet i Kensington Palace.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Lägenheten är den samma som prins William bodde i med sin mamma prinsessan Diana och sin bror prins Harry som barn. Den är starkt förknippad med lycka och vad passar väl då bättre än att flytta in i den med sin nyblivna fru. Så småningom kommer paret att flytta till något större, men den är perfekt medan de fortfarande bara är två i familjen.

Av Anna Sköld

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons