Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nu flyttar svärmor in hos William och Kate

10 mar, 2015, 08:39 
Agneta Nisbeth
Annons
kate-william-ste

Carole och Michael Middleton ska flytta in hos Kate och William för att hjälpa paret med hemmet. Ett beslut som inte precis gillas av alla…

Istället för att skaffa en ny nanny kommer nu prins Williams svärmor att flytta hem till den lilla familjen på Anmer Hall, skriver den brittiska pressen. Det är tänkt att Carole, 60, och maken Michael, 65, ska hjälpa till med den nya lilla babyn som föds i april.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
kate-william-2-ste

På bilderna här ser vi Kate – klädd i babyrosa – och William besöka Commonwealth Day Observance Service på Westminster Abbey i London under måndagen. Nu är det inte många uppdrag kvar för Kate innan bebisen föds.

Annons
kate-william-ibl

Kate ska på uppdrag på onsdag och på torsdag denna vecka, bland annat ska hon besöka gänget från Downton Abbey under en inspelning. Vi har också fått reda på att Kate och prins William ska titta på årets St Patrick’s Day parade på tisdag nästa vecka.

carles-camilla-ibl

Under dagen i London kunde vi även se prins Charles och Camilla samt drottning Elizabeth.

Annons
kate-charles-ao

Kate och Charles kindpussades, som de minsann ville visa upp att de inte har några som helst problem med varandra.

kate-george-ste

Snart får prins George en liten syster eller bror.

Annons

Men beslutet att låta familjen Middleton flytta in hos William och Kate har inte precis tagits emot med glädje av prins Charles. Han tycker redan att Carole Middleton tagit över mycket av Williams liv.

carole-michael-middleton-ste

Carole och Michael Middleton.

Prins Charles har enligt flera källor klagat på att sonen prins William blivit allt för påverkad av sin svärmor, ett fenomen som nu går under namnet “Middletonisation”.

– Jag kan inte längre träffa mitt barnbarn, prins George, ska Charles ha beklagat sig för sina vänner enligt Daily Mail.

Annons
Charles in Bridgend 010714

Som vi tidigare berättat har ju William och Kate blivit av med två personer som arbetat vid deras hushåll, Amy och Colin Wood. Så behovet av ny personal är uppenbar, frågan är väl om Carole och Michael Middleton kommer hjälpa till med allt på Anmer Hall? Städning och tvätt till exempel…

anmer-hall-ste

Anmer Hall har renoverats efter Kate och Williams behov och har säkert plats nog för Williams svärföräldrar.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Se en film från måndagen här:

httpv://www.youtube.com/watch?v=29XJ2q4eV4A

 

 

 

 

 

 

 

Annons