Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nu gifter sig Gabriella Windsor – men Kate och Meghan kommer inte

17 maj, 2019, 09:30 
Lady Gabriella Windsor
Inte en dag för tidigt, som prins Philip utropade, när han hörde den glada nyheten. Äntligen ringer bröllopsklockorna för Williams och Harrys nära släkting Gabriella Windsor. Vi berättar när och var!
Annons

På lördag är det dags! Då ringer kyrkklockorna för Lady Gabriella Windsor, 38, och fästmannen Thomas Kingston. Britterna får återigen njuta av bröllopsyra och en dag som innehåller alla ingredienser, som ju en kunglig vigsel brukar bjuda på – allt från en magisk brudklänning, sång och glädje till en glittrande gästlista.

Gabriella
Det blir den 18 maj 2019 som lady Gabriella Windsor, dotter till prinsen och prinsessan Michael av Kent, gifter sig med Thomas Kingston.

Lördagens brudpar gör som prins Harry och Meghan och gifter sig i St George’s Chapel i Windsor. Det blir en favorit i repris, kan man säga. Platsen känner vi väl till vid det här laget, eller hur? Windsors slottskapell ska för tredje gången på kort tid pyntas för kungligt bröllop.

Annons
Kyrka

Prins Harry gifte sig i Windsors fina kapell med Meghan Markle våren 2018 och prinsessan Eugenie av York fick sin Jack Brooksbank vid altaret på hösten 2018. Även Pippa Middleton är bjuden. Hon har dejtat brudgummen!

Pippa Middleton

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Drottningen på plats

Det är Lady Gabriella Windsors stora dag. Drottningen närvarar förstås, men varken hertigparet av Cambridge eller hertigparet av Sussex väntas komma. Lady Gabriella Windsor är dotter till prinsen och prinsessan Michael av Kent.

Annons
Lady Gabriella Windsor

Paret eklaterade sin förlovning i september förra året. Brudens skådespelar-svägerska Sophie Winkleman, som var med i “Peep Show”, är en av gästerna, liksom prinsessan Eugenie, 29, som gifte sig med Jack Brooksbank i samma kapell i höstas.

Prins Philip och drottning Elizabeth närvara vid vigseln på lördag.
Prins Philip och drottning Elizabeth närvara vid vigseln på lördag.

Kungafamiljen får återigen svida om till högtidsklädsel och se ett lyckligt brudpar lova varandra evig trohet och kärlek. Inte en dag för tidigt! Så sade prins Philip när han fick höra om lady Gabriellas vigsel. “Ella” är den äventyrliga journalisten som är nära släkt med prins William och Harry. Den blonda författaren och journalisten är född 23 april 1981 och har hunnit bli 38 år. Hon står på 52.a plats till den brittiska tronen.

Foto TT

Annons