Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nu har de hittat sitt drömhus i Grekland

10 apr, 2015, 08:46 
Agneta Nisbeth
Annons
konstantin-anne-marie-ste

Greklands kungapar, Konstantin och Anne-Marie, har hittat sitt drömhus. Efter två års letande har de nu köpt en villa i området Agios Emilianos.

Äntligen har exkung Konstantin och exdrottning Anne-Marie hittat hem. Efter två års letande har de nu köpt sitt alldeles egna hus vid den grekiska kusten. Hittills har paret hyrt olika villor nära området Porto Heli – men inte hittat någon värt att köpa.

konstantin-anne-marie-ste

Det var år 2013 som Konstantin och Anne-Marie flyttade tillbaka till Grekland efter att ha bott i London. De sålde storstadsvillan för 100 miljoner kronor och köpte det nuvarande huset för 38 miljoner. Huset ligger avskilt men har nära till en stor hamn där kungaparets älskade segelbåt Afroessa står parkerad. Och tur är väl det. De är nämligen två riktiga lyxlirare som helst seglar varje dag.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
grekiska-kungafam

Den grekiska kungafamiljen älskar att segla, bilden kommer från hemsidan.

Av Ellen Myrgård

Foto: Stella Pictures samt grekiska hovets hemsida

Annons