Nu har den kungliga kalendern fyllts på…

Nu har den kungliga kalendern fyllts på...
Annons

Nu kan man läsa mer om vad vår kungafamilj ska göra under hösten – den Kungliga Kalendern har fyllts på. Flera uppdrag väntar för både Madeleine och Carl Philip.

Prinsessan Madeleine kommer att ha flera officiella uppdrag i Sverige vid flera tillfällen under september. Den 8 september ska hon och resten av kungafamiljen närvara vid minnesgudstjänsten för prinsessan Lilian, i Engelska kyrkan i Stockholm. Den 16 september ska prinsessan Madeleine delta i MinStoraMiddag med MinStoraDag på Junibacken.

Annons

Kung Carl Gustaf, drottning Silvia, kronprinsessan Victoria och prins Daniel, prins Carl Philip och prinsessan Madeleine ska först delta i en gudstjänst med anledning av riksmötets högtidliga öppnande i Storkyrkan den 17 september, sedan är det dags för riksmötets högtidliga öppnande i Riksdagen och efter det blir det en föreställning, Trollflöjten, på Kungliga Operan. Vi antar väl att även Madeleines make Chris O’Neill kommer delta under dagen.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel.

Den 27 augusti kommer kronprinsessan Victoria och prins Daniel till utdelningen av Polar Music Prize på Konserthuset.

Prins Carl Philip har också fått flera nya programpunkter i sin kalender. Den 18 augusti ska han närvara vid en kartingtävling på Lidköpings motorstadion, där ska han också dela ut Prins Carl Philips racingpokal. Den 30 augusti ska han titta in på utställningen “1001 inventions – The Enduring Legacy of Muslim Civilisation” på Värmlands museum i Karlstad. Den 28 september ska prinsen närvara vid invigningen av en specialbyggd motorbana för personer med funktionsnedsättning, Kvarntorp i Kumla.

Av Agneta Nisbeth
Foto: All Over Press, IBL och Stella Pictures

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

70 kommentarer till “Nu har den kungliga kalendern fyllts på…”

 1. Humaniora skriver: 15 augusti, 2013

  Dessa uppdrag kan knappast betecknas som meningsfulla “arbeten” som ger någon samhällelig avkastning. Snarare handlar det om fritidsuppdrag/privata intressen. – Förstår verkligen inte varför
  medlemmarna i det svenska kungahuset inte kan ges möjlighet att bidra med mer avancerade och samhällsnyttiga uppgifter. Att besöka Operan, minnesgudsstjänst/Lilian, invigning av en motorbana kan väl ändå inte räknas ss seriösa arbetsuppdrag??
  Är än så länge monarkist, därför vill jag se ett representativt kungahus med meningsfulla och kvalitetsmässiga uppdrag som utförs av värdiga representanter!!


 2. Singoalla skriver: 15 augusti, 2013

  Jaha, sätt igång och gnäll nu då! De gör för lite och det de gör är fel saker och så har de fel kläder och inte är håret bra heller. Fick jag med allt?


 3. Lilla My skriver: 15 augusti, 2013

  Expressen är ute med senaste nytt… om C-P och Sofia och eventuell vigsel. Vill C-P gifta sig, inte mig emot, men då förväntar jag mig att han avsäger sig sin prinstitel och lever på egna medel. Jag har fått nog av ett kungahus som inte tar sig själva på allvar utan tror att folk har dåligt minne.


 4. jeanette skriver: 15 augusti, 2013

  trevligt eller? Det kan väl inte vara så att apanaget har den största betydelsen? Eller?


 5. Sandra skriver: 15 augusti, 2013

  Vad trevligt att prinsessan Madeleine kommer hem för lite uppdrag. Hoppas att Chris kan vara med också.


 6. Evita Jansson skriver: 15 augusti, 2013

  Satsa på prinsessan Madeleine! Hon är ju den mest representativa och kungliga efter kungaparet.


 7. Lisa skriver: 15 augusti, 2013

  Håller med Humaniora. Undrar varför det är en minneagudstjänst för prinsessan Lilian i år? Hon föddes ju 1915…


 8. Desiréesvenskdam skriver: 15 augusti, 2013

  Humaniora, håller med dig till fullo. Förstår inte heller att detta kan räknas som arbete. Och att folk tycker att de arbetar idogt och undrar hur de orkar.
  V har fem närvaron under augusti och september, räknar inte minnesgudstjänsten då det inget har med deras uppdrag för Sverige. Nu är dottern över ett år och då hon har bor och får medel av staten så ska hon jobba minst 75 %.
  #5 tror jag knappast! Chris är väldigt rik och nu har Madde, och syskonen, fått ytterligare åtskilliga miljoner efter Lilian.


 9. Lisa skriver: 15 augusti, 2013

  Tycker det är dags för kungen att medverka vid ” De gamlas dag ” och inte bara skicka dit Silvia. I en intervju med kungen på 70-talet säger han om den blivande drottningens roll att”hon kan ju jobba med blinda barn ”… Javisst men han själv då?


 10. Lea skriver: 15 augusti, 2013

  Vissa saker är märkliga att anse som arbeten tycker jag.


 11. Rosita Enarsson skriver: 15 augusti, 2013

  Med tanke på CP´s ovårdade utseende tycker jag inte han ska representera vårt kungahus.


 12. Ingrid skriver: 15 augusti, 2013

  lilla My 3
  Det tror jag inte alls.
  Detta är ett barnsligt sätt för CP och Sofia att demonstrera på och för att sätta griller i huvudet på allmänheten.


 13. MF skriver: 15 augusti, 2013

  #8 Lisa, en minnesgudstjänst har man när ngn har dött, inte medan hon lever….


 14. Marie skriver: 15 augusti, 2013

  Tummen upp för Humanioras kommentar!


 15. Marie skriver: 15 augusti, 2013

  Den enda som verkar seriös är Madeleine. Jag tycker om stiftelsen “Min stora Dag” som fyller önskningar för svårt sjuka barn.
  Jag skulle också vilja ha mycket pengar till att resa, få ett fint hus etc. och slippa jobba.
  De vet inte hur bra de har det, medans många av oss tvingas vända på kronorna och leva sparsamt och nästan aldrig kunna unna oss något…


 16. Maria skriver: 15 augusti, 2013

  Herre Gud vad det ska klagas o gnällas på kungafamiljen hela tiden!!! Varför läser ni en tidning som denna om ni bara blir störda, irriterade och uppretade??? Ni kanske sk gå över till typ Kalle Anka istället!?


 17. Britt PerssonNuharden skriver: 15 augusti, 2013

  Ja,Ja!
  Fler negativa kommentarer lär komma!


 18. Anne Sofie skriver: 15 augusti, 2013

  I morgen begraves prins Friso, RIP. Står der noget i kalenderen om deltagelse fra det svenske kongehus ?
  For mig vil det være vigtig, at der er deltagelse fra den danske kongefamilie, men dér står intet på hjemmesiden.
  Og kommer der ingen, så daler min respekt for kongehuset endnu længere ned. For Frederik har den snart nået bunden.
  Men har er nok mest optaget af, at han skal sejle med i America Cup fra 19. til 27. aug.


 19. Kristiina från Turku skriver: 15 augusti, 2013

  Om vi jämför svenska kungahusets kalender med kalendrarna av de andra kungahusen, vi kan se att alla har liknande arbetsuppgifter. Gudstjänsten på söndagen på grund av Mette Marits 40-årsdag är ett arbetsuppgift, och i juni den spanska kungahuset hade en minnesstund till minne av hundraårsdagen av födelsen av kungens far, Don Juan de Borbón, det var också ett arbetsuppgift.


 20. Emilia skriver: 15 augusti, 2013

  Det är väl inte alla uppdrag precis! Det kommer fler och det här uppdragen som dem kan lägga ut i kalendern för tillfället.
  Personligen tycker jag att Victoria och Daniel ska ta över inom en snar framtid. Känner att det är dags, enligt mig.


 21. anivid skriver: 15 augusti, 2013

  Whou, hvor er ni svenska kritiske mot jer kungahus 🙂
  Kanske det er tid for de tre skandinaviska lande at blive republikker ??


 22. Marguerithehotmail.com skriver: 15 augusti, 2013

  Det är för låg nivå på inläggen nu. Nu går man in och lusläser kungahusets kalender och har åsikter om uppdragen. Oacceptabelt att hålla vanligt folk sysselsatta på det här sättet. Acceptera den kungafamilj vi har. Vi hade aldrig kunnat önska oss bättre. Alla som har detta outtröttliga behov av att kräva och fordra, gå in och jobba politiskt, kritisera de folkvalda. Kungafamiljen är en symbol för landet och inga politiker som kan påverka något.


 23. Jeppe skriver: 15 augusti, 2013

  #2. Singoalla. Hahha…du fick med allt redan i förväg 😉 😀


 24. sollan skriver: 15 augusti, 2013

  Så trevligt att äntligen få läsa om svenska kungafamiljen. Det har mest varit om Mary och Marie och resten av danska kungahuset.
  Börjar bli litet trött på dom, vill ha mera om Victoria och Madeleine.


 25. Eliana skriver: 15 augusti, 2013

  Det kanske är så att inbjudningar från företag och organisationer har sinat och då får kungafamiljen hitta på egna små uppdrag och göra dem officiella som t.ex minnesstund över prinsessa Lilian


 26. Paula skriver: 15 augusti, 2013

  Det ser ut som att vissa aldrig blir nöjda, hade kungafamiljen varit på uppdrag var dag hade gnälltanterna säkert tyckt att dem anstränger sig för mycket. P Madeleine jobbar med Childhood och MinStoraDag ständigt på kontor bl.a. i NY, så hon har ett heltidsarbete och Kungen och Drottningen är på länsresor runt om Sverige nu för att hälsa på folket och delta vid evanemang inför Kungens 40 års jubileum som regent. Lite mer respekt för Kungafamiljen som under alla dessa år gör ett fint jobb skulle sitta fint. Nu är jag visserligen monarkist, men även en republikan vet väl vad respekt är.


 27. caterineg skriver: 15 augusti, 2013

  Man får skämmas för kungahuset , jag håller med Humaniora m fl att detta inte är arbeten för vuxet folk. Kungen har nyss varit i Ångermanland och verkligen inte varit någon förebild, rent av oförskämd mot reporters och alla de som har ordnat och kostat på besök. Se på engelska kungahuset hur de jobbar och ändfra stil innan ni blir avsatta.


 28. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 15 augusti, 2013

  Det spelar väl ingen roll vad de gör eller inte gör. Spelar heller ingen roll om kungahuset försvinner.
  Skulle unna den här familjen att få bli privatpersoner hela bunten.
  De skulle garanterat leva ett bättre liv då.


 29. point skriver: 15 augusti, 2013

  28 demba
  Stämmer precis. För det mesta har man den känslan att familjen som lever ett liv i lyx och överflöd i själva verket representerar endast sig själva.
  Folket är däremot är enbart något att vinka till och avfyra bländade leenden åt.


 30. Tina skriver: 15 augusti, 2013

  De flesta härinne verkar föredra en korrupt statschef..!


 31. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 15 augusti, 2013

  Sen är det också så att Svensk Dams kommentarfält är inte representativa för folket i landet.
  De flesta är nöjda eller bryr sig inte. De har heller ingen aning om den här lilla klicken av “tyckare” som kräver saker här.

  Föreslår att alla som kräver saker börjar jobba politiskt för sin sak. Att sitta här och kverulera lär ju inte göra någon nytta.


 32. Sthlm skriver: 15 augusti, 2013

  En uppmaning till riksdag/regering; Kräv full insyn i kungens fördelning av apanaget inom familjen. Det är absolut det enda sättet att sätta stopp för slöseriet. Media “kryper” och det är väl bara Aftonbladet som vågar sticka in lite här och där.


 33. Eliana skriver: 15 augusti, 2013

  #1 Humaniora.
  Kan du ge exempel på av dig klassificerade som “meningsfulla och kvalitetsmässiga uppdrag” samt vad betyder “värdiga representanter”?


 34. Maj-Britt skriver: 15 augusti, 2013

  # 31 Demba

  Man kan väl göra både ock!


 35. Malou skriver: 15 augusti, 2013

  Vad då minnesgudstjänst för Lilian. Det kan dom göra i tysthet.
  För vad har Lilian gjort för Sverige mer än levt gott här och blivit försörjd.
  Vad gäller att gnälla på kungahuset så får vi göra det hur mycket vi vill eftersom vi försörjer dem.
  Tror Madeleine att hon skall stiga i aktning hos svenskarna för att hon börjar representera nu efter giftermålet. Nej hon kan bli i USA dit hon har flytt.
  Vad gäller Carl Philip så ska han absolut avsäga sig prinstiteln om han tänker gifta sig med utvickningsbruden. Har han inte förstånd till det själv så hoppas man att kungen tvingar honom.


 36. Gneta skriver: 15 augusti, 2013

  #19 Begravningen har aviserats som privat, endast Kung Harald av Norge deltar som gudfar till P. Friso


 37. Maryou skriver: 15 augusti, 2013

  Kungligheter får inte arbeta och politikerna engagerar sig inte för att avskaffa monarkin. Så det är bara att gilla läget.


 38. Louise skriver: 15 augusti, 2013

  Oj va lite dom gör ändå om man ska gå efter vad som står här!


 39. Snorkfröken skriver: 15 augusti, 2013

  > 19
  Enligt informationen från det nederländska kungahuset är prins Frisos begravning helt privat. Endast kung Harald som var Frisos gudfar kommer att delta. Senare på hösten blir det en offentlig minnesgudstjänst.


 40. Inez skriver: 15 augusti, 2013

  Eftersom många har åsikter… VAD är ett meningsfullt och kvalitativt kungligt uppdrag tycker ni?

  Engelska kungahuset brukar hyllas av många här. De brukar besöka dessa sorters saker ofta: hästtävlingar, trädgårdsutställningar, parader och galor. Är det mer meningsfullt?


 41. Stinahaglundstina.blogg.se skriver: 15 augusti, 2013

  Vad kul att vi får se mera av Madeleine, hon är så himla vacker:)


 42. matilda skriver: 15 augusti, 2013

  närvara vid en kartingtävling på Lidköpings motorstadion, titta på en utställning, delta i en gudstjänst, närvara vid en minnesstund. . . Jösses, jag hoppas verkligen att de inte överanstränger sig!


 43. Karin Nilsson skriver: 15 augusti, 2013

  # 22. Du vet väl inte vad andra skribenter gör utom att skriva här?
  Vet du tex. om jag arbetar politiskt eller kritiserar folkvalda? “Oacceptabelt att hålla vanligt folk sysselsatta på det här sättet”? Vem är vanligt folk och vem håller dem sysselsatta, och med vad?
  # 31. Vi som jobbar politiskt är väl medvetna om att kommentarer här inte har någon betydelse för politiken. Politik diskuterar vi i andra forum. Här handlar det ju om kungahuset och alla har rätt sin åsikt inte bara monarkisterna.


 44. Hilde skriver: 15 augusti, 2013

  Synes denne kritikken av Sveriges kongehus bare er dum. De gjør jo akkurat det samme som sine kongelige kollegaer i andre land.
  Det ER de kongeliges oppgave å innvige, dele ut priser,reise rundt i landet og være tilstede på ulike arrangementer, være tilstede på veldedighetsarrangement.
  Se f.eks bilder av prinsesse Benedicte som lukter på roser eller prins Henrik som er ombord på en båt lenger ned på siden.
  Eller Charles og Camilla i England som besøker blomstershow, kysser hunder,kjører tunnelbane,leser eventyr for barn etc.


 45. Britt Perssonnuhardenkungligakalendern skriver: 15 augusti, 2013

  Du har alldeles rätt betr Humanioras krav!
  !Om man läst humaniora brukar man inte bara ställa krav utan även
  acceptera att ingen människa är perfekt !


 46. annica skriver: 16 augusti, 2013

  Angående prins Frisos jordfästning har ju Nederländska kungahuset meddelat att det blir en privat ceremoni bland familjen. Till en kunglig begravning blir man bjuden, isynnerhet från andra kungahus.


 47. Brinck skriver: 16 augusti, 2013

  Svenske kongelige gør DET, som kongelige nu engang gør i alle kongehuse. Og mener man ikke, det er et arbejde, så er man ikke royalist eller går ind for institutionen kongehuset, men må være republikaner, så enkelt er det. Det er en præsident I vil have for jeres skattepenge, ikke en kongefamilie.
  Men skriv til hovet, at I gerne vil have, at dronning Silvia besøger flere blomsterudstillinger, at CP skal lave scenografi til teatret, Victoria skal gå til modeshows, ikke Madeleine, Daniel skal ikke gå med slips på jobbet, Estelle skal vises frem mindst hver uge og smile og hoppe på alle fotos…… for sådan gør man i Danmark.


 48. Titti W skriver: 16 augusti, 2013

  #47 Brinck

  Håller med dig till 100%, det är precis som du säger.

  Svenska kungafamiljens uppdrag skiljer sig inte från övriga kungahus i Europa, sedan kan dessa insändare som ständigt framhåller Englands, Danmarks m.fl. kungahus säga vad de vill om detta, de borde nog läsa på lite noggrannare vad de övriga kungahusen har för uppdrag.

  Varför är det ett så viktigt uppdrag när drottning Elisabeth inviger en blomstermässa, besöker en stad i sitt land, eller prins Charles går på matmässor, Mary på modemässor m.m.? Vad Fredrik gör det skrivs det aldrig om.


 49. Marguerithehotmail.com skriver: 16 augusti, 2013

  “47” Brinck,
  Bra och sant skrivet. Det är trist att republikanerna inte har ett eget forum att få ut sin frustration i. Om man ska skriva på en rojalistisk sida måste man i alla fall veta var man befinner sig, och välja sina ord.


 50. Marguerithehotmail.com skriver: 16 augusti, 2013

  De personer som upphöjer andra kungahus har inte en aning om vad dessa har för uppgifter. De skriver enbart för att provocera, brist på vettig sysselsättning? Vi som skriver här av seriöst intresse kommer nog att sluta delta i helt värdelösa diskussioner. Kvar blir nättrollen, till vilken nytta för tidningen?


 51. Dembarubin.bloggspace.se skriver: 16 augusti, 2013

  Maj-Britt # 34
  Ja det kan man men som sagt att klaga här gör ingen nytta.


 52. Hilde skriver: 16 augusti, 2013

  Dette med at man skriver en minnestund inn i kalenderen. Ja men også andre kongehus skriver gudstjenester inn i kalenderen. I Danmark skriver man inn i kalenderen at Frederik går Vasaloppet og alle seilregattaer han er med i.
  Kva med motemesser, operapremiere,åpning av en kunstutstilling etc er det jobb?


 53. Ingrid skriver: 16 augusti, 2013

  Deras insatser genererar en fortsättning….
  Har du ingen kompetens står du bara för vinket , vilket blir något meningslöst


 54. Gneta skriver: 16 augusti, 2013

  Kanske bör påpekas att operaföreställningen är i anslutning till Riksdagens öppnande så nog är det någonting som Sveriges statschef med familj skall deltaga i


 55. caterineg skriver: 16 augusti, 2013

  Prins Daniel har i alla fall tagit ledigt och gått på VM-tävlingar, men det räknas väl som jobb. En annan skulle betala skjortan för att få vara där.


 56. Hilde skriver: 16 augusti, 2013

  #55
  Alle kongelige er tilstede på ulike idrettsarrangementer.
  Hvorfor henge ut bare de svenske?


 57. Kristiina från Turku skriver: 16 augusti, 2013

  55, Daniel hade inte tagit ledigt, han deltog vid Sweden Russia Business Forum i Moskva, och forums deltagare gick till VM-tävlingar på kvällen. Daniel var där för att stötta svenska idrottare. För en månad sedan det var EM i damfotboll i Sverige, och folk frågade varför kungafamiljen inte var där för att stötta svenskarna – Daniel var vid Sveriges första match, ingen annan från kungafamiljen deltog. Nu när Daniel gick att stötta svenskarna i Moskva, det är inte bra heller. Varför människor är så negativa och bara klagar?


 58. Marie skriver: 16 augusti, 2013

  Läste på en tidning att nu flyr Madeleine landet IGEN denna gång för Jonas bröllop.
  Är det så att det fortfarande är honom hon har känslor för?
  För är hon lycklig med Chris behöver hon väl inte bry sig om Jonas bröllop. Mycket märkligt.


 59. matilda skriver: 16 augusti, 2013

  #37 “Kungligheter får inte arbeta”? Hur är det då med det som ofta framhålls som Madeleines heltidsarbete vid Childhood i New York?


 60. Friso skriver: 16 augusti, 2013

  A loaded agenda? The king and queen have 1 meeting per day on average, Victoria and Daniel 1.5 meeting per day on average, Carl Philip and Madeliene only 1.5 meeting per week on average….!

  And that after having had a 4-6 weeks long holiday.

  No, the royal family’s agenda is not loaded. It’s very empty taken into consideration that all boring daily tasks are done for them by their staff. They even do not need to drive their own car to these meetings.

  They will not get tired. That is one of the biggest reasons that royals live so much longer than normal people.


 61. Karin Nilsson skriver: 16 augusti, 2013

  # 54. Folkvalda statschefers familjer deltar inte i riksdagens öppnande eller ev. operatillställningar. Vuxna barn till presidenter lever som privatpersoner och försörjer sig själva. De har egna yrken, arbetsplatser och bostäder. Få vet ens vad de heter eller hur de ser ut.


 62. Karin Nilsson skriver: 16 augusti, 2013

  “Om man skall skriva på en rojalistisk sida måste man i alla fall veta var man befinner sig och välja sina ord”?
  Hallå, vi skriver i en veckotidning och inte i på en rojalistisk sida!
  Är det vettig sysselsättning att dag efter dag hylla de kungliga till skyarna och tro sig veta hur de tänker och tycker?
  I ett demokratiskt land har alla rätt till sina egna åsikter. Fanatiker har ingen rätt att tystna dem som inte är av samma åsikt som dem.


 63. Eva skriver: 17 augusti, 2013

  #1 Humanoria
  Jag kan inte annat än att hålla med dig fullständigt. Det var mycket bra skrivit. Precis så tycker jag med.
  Kungahuset borde kunna göra mer för de sämre bemedlade i samhället, de svaga och sårbara, barn och åldringar, sjuka och fattiga osv. då de har sådan makt att påverka.
  Som det är nu verkar det som de bara vill frottera sig med framgångsrika människor och organisationer. De som redan har vill ha mer! Det visar bara på dåligt självförtroende och att de inte riktigt har förstått sin funktion.


 64. Kerstin BergströmFirefax skriver: 18 augusti, 2013

  Logiskt tänkande och sunt bondförnuft kommer man långt med.Naturligtvis har Engelska kyrkan bjudit in kungafamiljen till minnesgudtjänst.Hur skulle det se ut om de tacka nej??
  Företag och organisationer har liksom kungafamiljen haft semester.Kalendern fylls nog på.De har precis samma sorts uppdrag som de andra kungahusen i Europa,men det är så med svenskarna när avundsjukan tar över.Der är vi kända för ute i världen och det skäms jag för.


 65. ATL skriver: 18 augusti, 2013

  #58 Kerstin Bergstrom. Haller med Dig. Jag skams ocksa pa Sveriges vagnar nar jag laser manga av kommentaerna har. They do not exihibit much intelligence and independet thinking, nor do they exhibit a sense that the world is larger than Sweden, compassion and empathy. It seems to be “I pay for them, they better do what I want.” I did not vote for Obama, his administration, personal travels and political trips, disguised as “work”, all tax payers have to pay for. Shut up and put up! Without the royal family, Sweden would be one glum place! You have a very nice royal family, although I must say that prince Carl Philip’s hair and beard leave something to be desired. As for the other members, they seem to be engaged, friendly and well informed when they appear at official functions. They are well mannered and perform their functions to perfection. CP Victoria is a marvel of personality and dedication and so is prince Daniel, a little less in the peronsality department, but that is just his way of being. Not everyone has a “bubbly” personality. As for Sofia, the less said the better.


 66. Ingegerd skriver: 18 augusti, 2013

  Kungahusets medlemmar “arbetar” inte ihjäl sig om man tittar på deras agenda.
  Håller fullständigt med humaniora m fl.


 67. Friso skriver: 18 augusti, 2013

  To #59: I do not care if royal families all have the same kind of tasks, because that is never an excuse for their existence.

  What my objection to royal families is, is that they represent deceit and nonsense and strenghten adoration and uphold short-sightedness.


 68. Linnea skriver: 19 augusti, 2013

  Jag tycker Sverige har ett utomordentligt bra kungapar.De sliter o strävar när många andra i deras ålder njuter pensionstidens sötma.Ha deras arbete är säkert både tröttande och tufft många gånger.Umgås med mycket människor och hela tiden ha anspråk på sig att vara intresserad och alert kan nog få den starkaste arbetslöst att krokna o förtvivla,Nej representation är inget latmansgöra.säkert får de både ont i ryggen och fötterna av allt gående o stående.Alla resor o alla nya miljöer kan säkert vara nöjsamt men även tungt o besvärligt.Därför en stor stor eloge för mitt kungapar. Ni gör Ert arbete på övertid och Ni gör det gott,med spänst och glädje! Det märks!


 69. Linnea skriver: 19 augusti, 2013

  Ps! I mitt inlägg ska det vara arbetshäst inte arbetslöst ,det är “skrivarn” som slinter om nu någon är intresserad.


 70. Kerstin BergströmFirefax skriver: 19 augusti, 2013

  #83 Eva Då har du läst på dåligt.C-P ska 28 sept. inviga en specialbyggd motorbana för personer med funktionsnedsättning i Kumla.Det har redan kritiserats ovan här.Han är ofta på natalav.Han är beskyddare för de barnen och den enda önskan deras föräldrar har är väl att barnen ska överleva och han brukar träffa föräldrar när han är på avd. på besök.Det enda han får höra att han är lat.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar