Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nu har prins Harry bestämt sig – han vill gifta sig med Chelsy Davy

20 maj, 2011, 11:35 
Agneta Nisbeth
Annons

Håll kyrkklockorna i gungning! Prins Harry är redo att gifta sig, men först måste han övertala flickvännen Chelsy Davy.

De har blivit ihop och gjort slut om vartannat sedan paret träffades i Sydafrika 2004. Men nu verkar prins Harry äntligen ha bestämt sig. Han vill ha kvar sin Chelsy Davy förevigt, men kanske är det redan försent. Enligt brittisk press är Chelsy osäker på om hon verkligen vill gifta sig med prinsen. Den Zimbabwefödda 26-åringen har nyligen börjat praktisera som advokat i London och vill få chansen att satsa på sin karriär. Hon tycker att uppmärksamheten som kommer av att dejta en prins är oerhört jobbig.

Annons

Tvungen att ge upp

– Chelsy har sett vad Kate tvingades gå igenom och hur mycket hon var tvungen att ge upp, och det är inget som Chelsy vill behöva uppleva, säger en källa till den brittiska tidningen Mail on Sunday.

Vigsel på drottningens slott

Om paret väljer att ta sitt förhållande till nästa nivå blir det troligtvis allt annat än det vi nyligen fick uppleva när storebror William gifte sig. Eftersom prins Harry inte förväntas ärva tronen kommer bröllopet att bli väldigt mycket mindre. Spekulanter tror att en vigsel skulle äga rum i drottningens slott i Windsor, där kusinen Peter Phillips sa ja till sin fru.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Margareta Heed

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons