Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Efter uppbrottet från Kate – Nu jagar alla flickor prins William

09 maj, 2007, 20:52 
Av
Nu radar de upp sig – tjejerna som jagar den nyblivne singeln prins William. Ska det bli en blåblodig societetsdam eller en flicka av folket?
Annons

Sedan prins William bröt med Kate Middleton så spelas det friskt bland britterna på vem som ska bli prinsens nya tjej. Får man tro resultatet just nu, så är det exet Jessica “Jecca” Craig som går segrande ur striden om prinshjärtat – i hård konkurrens med en hel radda tjejer.

Jessica hade en romans med William

Jessica “Jecca” Craig hade en kort romans med prinsen 2001, då de träffades i Kenya där Jessicas far Ian Craig äger en stor park på Mount Kenyas sluttningar. Det gick rykten om en hemlig pakt mellan “Jecca” och prinsen – efter att William avslutat sina universitetsstudier skulle de förlova sig.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Jessica Craig hade en kort romans med William.
Jessica Craig hade en kort romans med William.

Men det finns som sagt fler som är på jakt efter Englands drömprins. Bland andra Arabella Musgrave, dotter till major Nicholas Musgrave, manager för Englands äldsta poloklubb Cirencester Park. Arabella spelar själv polo och är PR-chef på Gucci. Men om det är hon som ska bli prinsens käresta måste han först bräda sin egen polare, bryggararvingen James Tollemache!

Annons

Prins Charles favoritkandidat

Pappa Charles favorit är Alexandra Knatchbull, han är nämligen bästis med hennes pappa, den åttonde baronen Brabourne. Charles var för övrigt också på vippen att gå till altaret med Alexandras faster en gång i tiden.

Eller blir det kanske Charlotte av Monaco som har både anor, skönhet och filmstjärneglamour, eller läkarstudenten Holly, lika smart som snygg, och dotter till Virginmagnaten Richard Branson?

Alexandra Knatchbull är prins Charles favoritkandidat.
Alexandra Knatchbull är prins Charles favoritkandidat.

– Han har stora manliga händer, och han vet vad han ska göra med dem, sa 18-åriga studentskan Ana efter att ha blivit klämd på brösten av prins William på en nattklubb i Bournemouth. Men medan Ana fått sina 15 minuter i rampljuset har William dragit vidare mot nya jaktmarker. Även Lisa Agar är en av Williams nyfunna bekanta från nattklubbslivet. Hon fick följa med på en sängfösare, men gentlemannen William gjorde inga närmanden. Han somnade.

Foto: IBL, Scanpix, Bulls, All Over Press

Annons