Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nu kan du köpa kronprins Haakons gamla hus

16 nov, 2010, 11:03 
Agneta Nisbeth
Annons

Kronprins Haakon säljer nu ut ett hus som han äger i Asker, nära Skaugum. Villan i sig är tydligen i stort behov av upprustning, men det kommer säkert inte att avskräcka spekulanterna.

Mäklarna som säljer huset är säkert överlyckliga att få bo i en fastighet som har ägts av en kronprins. Priset på fastigheten ligger på 3.9 miljoner norska kronor, men räknas att stiga rejält. även om det sägs att fastigheten behöver renoveras en hel del. Kanske behöver man till och med riva huset som är på 100 kvm och byggt år 1946.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Utomlands

Tidningen VG.net har pratat med en av de tidigare hyresgästerna:

– Det man betalar för är läget och tomten, säger Per-Ola Søsveen som själv bott i huset i nio år.

Kronprins Haakon och kronprinsessan Mette-Marit befiner är själva på väg utomlands just nu och kommer inte närvara vid några visningar. Något som säkert hade kunnat trissa upp priset ytterligare.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons