Nu kan du köpa "kungliga" presenter på nätet

15 okt, 2015, 07:36 
https://image.svenskdam.se/agneta-200x248.jpeg.jpg?imageId=5470953&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Agneta Nisbeth
Annons
slottsboden

De kungliga slottens samlade presentbutiker finns nu online – med en egen webb-butik.

Slottsbodarna är Kungliga slottens present- och souvenirbutiker med produkter som har anknytning till föremål som finns i de kungliga samlingarna. Här kan man köpa allt från populära souvenirer som vykort och nyckelringar till exklusiva smycken i guld och silver. Här finns till exempel brickor och pappersprodukter med kungliga mönster från 1700- och 1800-talet samt populära krukor efter original ur Gustav III:s Gripsholmsservis.

Recept.se Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
plad

Här är en pläd med en detalj från Suecia Antiqua som finns .

Annons

Nu finns alltså det mesta att köpa online, men vill ni ändå besöka en slottsbod som har med fullt urval av produkter så ska ni besöka följande slott: Kungliga slottet, Drottningholms slott, Gripsholms slott och Ulriksdals slott.

slottsboden-1

 

 

Annons