Nu kan du köpa Meghans klänning från Stella McCartney

Nu kan du köpa Meghans klänning från Stella McCartney

Nu kan ett antal lyckligt utvalda få köpa en kopia av Meghan Markles bröllopsklänning. Designern Stella McCartney gör nämligen 46 stycken kopior av den hyllade halterneck-klänningen Meghan bar under kvällens bröllopsfest.

Många blev chockerade när designern Stella McCartney berättade att hon gör 46 stycken kopior av Meghan Markles bröllopsklänning. Det skriver tidningen The Telegraph.

Det är ganska vanligt att andra designers och klädkedjor kopierar kända brudklänningar, men att en kunglig designer själv kopierar sin egen design är ovanligt.

Det är halterneck-klänningen som Meghan bar efter den kyrkliga ceremonin som nu ska skapas i 46 stycken uppsättningar. 23 vita och 23 svarta. Kollektionen kommer passande nog att heta “Made With Love” och säljs i Stella McCartneys nyöppnade butik i London.

Meghan Markles halterneck-klänning blev populär efter bröllopet.

Meghan Markles halterneck-klänning blev väldigt omtalad och omtyckt efter bröllopet. Nu kan fler få chans att glänsa i en likadan!

Läs mer: Se drottning Elizabeths fina gåva till Meghan

Klänningen hade en hög halskrage och en väl urringad rygg.

Klänningen hade en hög halskrage och en väl urringad rygg.

Priset? Vill du se ut som Meghan Markle får du lägga ut 40 000 kronor. Det är vad klänningen kostar.

Men det är naturligtvis inte vem som helst som får köpa klänningen. Enligt Telegraph är det till mail-adressen [email protected] som du ska maila om du är intresserad av att köpa en av klänningarna. Det är som väntat redan massor av människor på väntelistan, och det är Stella McCartney själv som väljer ut vilka som får komma och kolla på klänningarna.

Läs mer: 17 finaste ögonblicken från Harrys och Meghans bröllop

Foto: IBL