Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nu kan du söka jobb hos Kate och William!

09 jul, 2019, 14:00 
AvEmma Sanderberg
Wow vilket fantastiskt tillfälle att få komma nära de brittiska kungligheterna på riktigt! Nu har nämligen prins William och hertiginnan Kate lagt ut en jobbannons, passa på att söka!
Annons

Hertigparet William och Kate har lagt ut en jobbannons! De letar efter en “diary co-ordinator”. Den ungefärliga översättningen innebär att de letar efter koordinator till deras kungliga kalender. Detta är för att hjälpa paret att enklare samordna deras otroligt späckade schema på ett bättre sätt.

Kensington Palace som arbetsplats

Personen som får tjänsten kommer ha sin bas på Kensington Palace och huvudfokus ligger på att organisera ett mer effektivt och smidigt schema för William och Kate. I jobbannonsen skriver de att det är viktigt att de som söker ska kunna registrera alla evenemang och händelser korrekt i kalendern.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Kate och William.
Kate och William.

Vidare beskriver William och Kate att det är ett måste att personen som söker tjänsten har utmärkt kommunikationsförmåga, är en lagspelare och är flexibel i sitt arbete. I beskrivningen står det också att den sökande måste kunna arbeta effektivt under press och ha avancerade färdigheter inom IT. Självklart står det även att personen som får jobbet måste kunna vara diskret och lova sekretess. Sista ansökningsdatum är den 22 juli.

William och Kates anställda slutar

Det har flera gånger uppmärksammat om att många anställda runt hertigparet slutar med jämna mellanrum. Ett exempel är Williams och Kates före detta hushållerska Sadie Rice som slutade efter bara två år. Enligt brittiska medier hade Sadie knappt något privatliv och arbetsuppgifterna bara ökade och ökade, vilket gjorde att hon till slut sa upp sig.

 

Foto TT

Annons