Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nu kan du vinna plats på kungens bankett

20 feb, 2017, 16:22 
Agneta Nisbeth
Se sensationella festinbjudan!
Annons
Maxima.ste

Den 27:e april firar kung Willem-Alexander av Nederländerna sin 50-årsdag. Det är en stor dag och nu avslöjar kungen att han kommer att fira på ett mycket speciellt sätt- Under måndagen meddelade hovet nämligen att William-Alexander och Máxima lottar ut 150 platser till den stora 50-årsbanketten på palatset i Amsterdam. För att kunna vara med ska du vara nederländsk medborgare och dessutom, precis som kungen, fylla jämt den 27:e april.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

“Fyller du 20 eller 35 eller kanske 55 eller 80? Då kan du registrera dig och vinn en middag med kung Willem-Alexander och drottning Máxima. Banketten kommer att äga rum på Kungliga palatset i Amsterdam den 28 april. Av alla deltagare kommer 150 gäster kommer att väljas ut genom lottdragning. Så firar du eller någon du känner ett jubileum den 27:e april kan du delta” står det att läsa på hovets Facebook.

I en film som visar hur det ser ut bakom kulisserna på banketten bjuder kungen själv in sina landsmän att delta i lotteriet.

Foto: Stella Pictures.

Annons