Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nu kan ni bo hemma hos Joachim och Marie

03 nov, 2010, 14:37 
Agneta Nisbeth
Annons

I februari nästa år så öppnar det danska slottet Schackenborg sina portar på ett helt nytt vis. Då kan ni semestra hemma hos prins Joachim och prinsessan Marie.

Snart blir det möjligt att hyra in sig hos prinsessan Marie och prins Joachim. Nästa år öppnar de nämligen slottet Schackenborg för allmänheten på ett helt nytt vis – nu kan man också bo över i den forna slottsförvaltarens bostad som ligger 900 meter från huvudbyggnaden. Stället är helt ombyggt efter prinsessan Maries egna önskemål.

Annons

Slottsfrun har inrett

Det är också slottsfrun själv som hållit i hela projektet berättar tidningen BilledBladet.

– Det är prinsessan Marie som satt sin prägel på ombyggnaden och hon har inrett stället med bland annat möbler från Schackenborgs slott, säger konsulenten Karl Gulløv till tidningen.

En faksimil från hemsidan där man kan hyra semesterbostad på Schackenborg.

Konferenser

Den forna bostaden kan nu hyras ut till både privatpersoner och konferenser, högst 12 personer kan bo där samtidigt. Priserna börjar vid 7240 kronor och går sedan uppåt. Men så ingår det också ett välkomstmöte där man får veta mer om Schackenborgs slotts historia och så bjuds man på en liten förfriskning och en rundvisning i slottsparken.
Ni kan läsa mer om hur man gör på hemsidan här››

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons