Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nu kan ni se prinsessan Theodora på teaterscenen

19 feb, 2015, 11:53 
Agneta Nisbeth
Annons
teodora-insta

Befinner ni er i Los Angeles den närmsta tiden? Då kan ni se prinsessan Theodora på teaterscenen.

Karriären går som på räls för prinsessan Theodora av exkungahuset Grekland. Den 21 februari sätts showen “Boners and Other Stupid Mistakes” upp på teatern Renegade i Los Angeles. I en av rollerna syns prinsessan Theodora, eller Theodora Greece, som hon tagit som artistnamn.

teodora-2-insta

Uppsättningen är skriven av Janna King, som denna gång skrivit en tilltvistad historia om kärlek och andra relaterade ämnen. Besökarna får däremot skynda sig att kika på föreställningen. Den pågår bara till och med den 15 mars.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
teodora-hund-insta

Här med sin hund.

Det är inte första gången Theodora, som numera är brunett, agerar på Hollywoods teaterscen Renegade. Förra året fick hon en roll i uppsättningen “The crazy love edition” som avhandlade kontorsromanser, graviditeter och swingers.

teater-theodora

 

Så här ser föreställningens affisch ut.

Av Margareta Gotthardsson

Foto: Instagram/Teodora

 

Annons