Nu packar Madeleine lyxiga skötväskan

madeleine-ste

Det är snart dags för Madeleine att packa BB-väskan. Vad lägger hon i den? Endast det bästa är bra nog för en liten baby-sessa…

Prinsessan Madeleine har kanske redan nu packat sin BB-väska inför förlossningen senare i februari. För alla mammor är det en viktig uppgift. Man vill ju inte sakna något när babyn väl har kommit.

flower

Här följer något av vad hon kan tänkas lägga i sin väska. En klassiskt vit bukett “the Sweet Pea Posy” är inte bara fin att titta på. Varje blomma är ett par glamourösa, ihoprullade babysockor i mjukaste bomull.

skallra

Chris kan shoppa loss i den kungliga huvudstaden London, där han också har många affärsmöten. Från exklusiva och anrika Harrods hittar han den här gammeldags skallran.

blojan

Eftersom Madeleine säkerligen har influerats av “miljötänket”, den ökade miljömedvetenheten så vet hon att återvinning är bra.

Tygblöja

Trots det är kvalitet och design viktig för prinsessan. Det finns en exklusiv tygblöja från Goodmama som finns i USA.

nappen

Nappen hela Hollywood talar om! Tröst för en liten dyrgrip med briljanter. Den kan köpas för 170 000 kronor på Personalizedpacifiers.com, hemsidan med personliga nappar.

 

Dior

Ibland behöver babyn ersättning och då finns det en uppsjö av designade nappflaskor. Här ovan ser ni Armani Babys variant.

Här var det Baby Dior – kanske något för prinsessan Madeleine och maken Chris O’Neill?
 
Dior-armani
chloe

Har man råd med en exklusiv smak, har även det franska modehusen Dior och Chloé i Paris egna nappflaskor.

Silvias favoritmärke

Baby Dior har på kort tid blivit Hollywood-mammornas favoritmärke.

Nappflaska

Med tanke på att Silvia har en förkärlek till huset Dior och valde en vit bröllopsklänning därifrån en gång i tiden, kanske hon köper en Dior-flaska i present till nya barnbarnet?

Stella-troja

Barn föds nakna och behöver kläder för att hålla värmen. Så bra att det finns en uppsjö av babyprodukter på marknaden. Plagg med stjärnglans slår aldrig fel i kungliga kretsar.

Den brittiska toppdesignern Stella McCartney gav kända Kim Kardashian de här fina babyplaggen i present. Kanske passar de även Madeleine i smaken?

Cardigan

En söt cardigan i design Marie-Chantal är skönt för babyn i februarivädret, när det blir dags för promenader i vagnen.

pyjamas

Pyjamas för en liten flicka, även den från Marie-Chantal, som är designer, affärskvinna och exkronprinsessa av Grekland.

Skor

Självfallet måste Madeleines dotter ha små tossor? Giuseppe Zanotti har designat ett par vita frans-boots och juvelbeströdda balletskor.

nappar

På Zazzle.com kan man hitta dessa söta nappar med både prinsar och prinsessor.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Instagram/Kim Kardashian