Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Nu skriver Märtha Louise bok om änglar

22 apr, 2009, 13:45 
Av
Prinsessan Märtha Louise ger inte upp sina änglar! Till hösten släpper hon en bok i ämnet.
Annons

Det har stormat rejält kring prinsessan Märtha Louise och hennes änglaskola. Flummigt humbug, hojtar belackarna! Och många har förfasat sig över att en prinsessa nedlåter sig till att förknippas med dylikt. Men kurserna i änglakunskap rullar vidare hos Astarte Education som företaget kallar sig. Eleverna kan välja mellan en treårig utbildning eller kortkurser. Billigt är det knappast. För en termin får man punga ut med 15 000 sköna norska kronor, och en weekendkurs går loss på 3 500.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Och nu ska det bli en serie böcker också. I oktober släpper Märtha Louise tillsammans med kollegan Elisabeth Samnøy den första boken som bär titeln “Möt din skyddsängel”.

Foto: TT

Annons