Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nu slår det gnistor om kungaparet igen - se den underbara bilden

10 okt, 2016, 13:39 
AvJohanna Lejon
I år firade de 40 år som gifta. 40 år av kärlek. Och ännu slår det gnistor om kungaparet.
Annons
Swedish royal couple visit Germany - Berlin

Den 19 juni i somras firade kungaparet 40 år som gifta. I 40 år, i med – och motgång, har de varit man och hustru. Kung och drottning. I dag, tre barn och fem barnbarn senare, tycks de lika lyckliga som den där sommardagen 1976 då de lovade att älska varandra i nöd och lust. Visst har det gått upp och ned på vägen. Men kungaparet tycks verkligen ha hittat tillbaka till varandra efter varje bråk, varje kris. Nu slår det åter gnistor om dem. Titta bara på denna vackra bild!

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Swedish royal couple visit Germany - Berlin

Kungaparet känner varandra utan och innan, faktiskt så väl att de nästan kan läsa varandras tankar. Det erkände de i Tyskland i förra veckan.

– Vi känner varandra så väl att vi inte behöver säga någonting utan att veta vad den andra tycker!, sa de till Ellen Myrgård Lindén, Svensk Damtidnings reporter som var med under statsbesöket.

Ellen, som följde kungaparet hack i häl under fyra långa dagar, märkte också den underbara stämningen mellan paret.

– Det slog verkligen gnistor om dem, det gjorde det, berättar Ellen.

Av: Johanna Lejon och Ellen Myrgård Lindén.

Foto: Ibl.

Annons