Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nu slår systern tillbaka: "Vi har alltid funnits där för Meghan"

28 dec, 2017, 11:09 
Agneta Nisbeth
Meghan Markles halvsyster har åter yttrat sig i pressen och kritiserar nu prins Harry. Undrar om hon blir bjuden på bröllopet överhuvudtaget?
Annons

Under gårdagen så pratade prins Harry om hur hans stora familj hjälpt fästmön Meghan komma över bristen på en egen.

-Här har hon fått den stora familj som hon aldrig haft tidigare.

Men så är verkligen inte fallet enligt Meghans halvsyster Samantha Markle enligt Daily Mail som fått ett samtal med kvinnan via twitter.

-Vi har alltid stöttat henne och funnits där om det skulle behövas. Det var hon som aldrig hade tid för oss, säger Samantha.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Samantha menar att när hennes pappa Thomas Markle och Meghans mamma Doria Ragland skilde sig så försökte alla göra sitt bästa.

-Hon fick två familjer istället för en, två hem att komma till, hur kul är inte det, säger systern som också sägs vara på gång med en ny bok om sin syster och familjen.

I en tidigare intervju har Samantha sagt att Meghan är både självupptagen och egoistisk, men nu menar hon så är inte fallet. Törs vi gissa på att hon inte står med på listan över bröllopsgäster?

Foto: Stella pictures, IBL

Se systern tala här i en tidigare intervju.

Annons