Nu stundar nytt bröllop i Monaco!

Nu är det dags att ladda för nästa sprakfyllda Monacobröllop! År 2013 blir Andrea Casiraghi och flickvän Tatiana Santo Domingo äkta makar.

Exakt ett år efter att furst Albert bjöd in till bröllop i skatteparadiset Monaco förlovar sig Andrea Casiraghi med flickvän Tatiana Santo Domingo, uppger franska Vogue.

Ihop i sju år

Paret har varit tillsammans i sju år och bor tillsammans i Paris, där Andrea bland annat har praktiserat på staten Qatars ambassad. Hans vackra donna är en modeälskande och välutbildad jetsettare som känner “alla”.

Hon föddes i USA men har rötter från Brasilien och Colombia och är arvtagerska till ett litet imperium med både tv-kanal och flygbolag. Hennes farfar den näst största aktieägaren i världens näst största dryckesföretag och hennes pappa är den näst rikaste i Sydamerika. Släkten äger den karibiska ön Barú och Tatianas bästa väninna är Margherita Missoni, arvtagare till modehuset Missoni.

Maffigt bröllop

Vi kan alltså vänta oss ett maffigt bröllop med många mäktiga människor på gästlistan. Och självklart äger det rum i Monaco. Andrea är nummer två till den furstliga tronen efter mamma Caroline, och lyckas inte Charlene och Albert få några barn blir det Andrea och Tatiana som till slut kommer att tillträda som furstepar. Men först ska de äntligen få bli äkta makar!

Läs även om paret på Åsas Kungliga Europa››

Av Margareta Heed

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Andrea Casiraghi fast för fortkörning››

Andrea på skojakt i Milano››