Nu syns det! Meghan gravidstrålade under sin första gala som kunglig

Nu syns det! Meghan gravidstrålade under sin första gala som kunglig

Den där utstrålningen som lyckliga, nygravida kvinnor har syns nu på Meghan. Och för första gången fick vi nu se hennes fina gravidmage.

De skred ner för trappan. Och plötsligt syntes den där lilla vackra babymagen som alla kikat efter sedan prins Harry och hertiginnan Meghan avslöjade att de väntar barn.

Parets långresa som startade i Australien har nu tagit dem till Fiji. Och efter en dramatisk och regnig start var det dags för hertiginnans första kungliga galamiddag. Hon har varit på många uppdrag sedan hon gick på jobbet som kunglig efter den där soliga dagen i maj, men ännu har vi inte sett henne i galastass! Därför var det extra roligt att få se henne skrida ned för trapporna med sin prins, iklädd en vacker cape-klänning från märket SAFiYAA. Färgen är Fiji-blå, för att hylla folket och kvällens värd. I öronen glittrade diamanter i långa rader, örhängen som det annars så öppna hovet vägrade berätta var de kommer från. “De är ett lån”, var det enda vi fick veta. Mystiskt, inte sant? Men diamanterna till trots, över magen såg vi det dyrbaraste Meghan har just nu. Den växande gravidmagen!

Prins Harry och hertiginnan Meghan anländer till banketten på Fiji.

Prins Harry och hertiginnan Meghan anländer till banketten på Fiji.

Medan prins Harry samtalade med gäster höll Meghan händerna knutna över magen. En gest vi ofta ser gravida kvinnor göra. På plats fanns diplomater och societet från Fiji och alla njöt av champagneminglet samt den efterföljande banketten. Platsen för middagen var hotellet Grand Pacific Hotel. Paret bor på samma hotell under resan, och det är minst sagt en favorit bland kungligheter! Här har drottning Elizabeth bott hela fem (!) gånger, prins Charles tre gånger, prins Andrew har bott på hotellet en gång och även prinsessan Anne. Den brittiska kungafamiljen verkar ogilla att byta boenden när de väl hittat ett passande!

Nu syns det tydligt att Meghan är gravid!

Nu syns det tydligt att Meghan är gravid!

Resan som paret Herry och Meghan just nu är ute på tar dem från Australien till Nya Zeeland, Fiji och Tonga. Under drygt två veckor kommer de resa omkring, och schemat är späckat! Nu har de åtta dagar kvar, då de kommer att besöka Tonga, Sydney samt två städer i Nya Zeeland.

Läs mer: Meghans söta gest till sin bebis – mitt bland besökarna

Så här ser schemat ut de kommande dagarna:

Onsdag 24:e oktober: Fiji
Torsdag 25:e oktober: Tonga
Fredag 26:e oktober: Sydney
Lördag 27:e oktober: Sydney
Söndag 28 oktober: Wellington Nya Zeeland
Tisdag 30 oktober: Auckland Nya Zeeland
Onsdag 31 oktober: Rotorua Nya Zeeland

Foto TT