Beviset – nu vänder ALLA Meghan ryggen

Meghan har blivit en av världens mest kontroversiella kvinnor den senaste tiden.Flera i hertiginnans förskjutna familj går nu ut och tar avstånd från henne.

Meghan håller just nu på att frigöra sig från det brittiska kungahuset tillsammans med maken Harry. Samtidigt är hon indragen i ett riktigt infekterat familjebråk på flera fronter.

Pappan Thomas Markle, som inte dök upp på dotterns bröllop, har nyligen ställt upp i en intervju med brittiska Sky. I den tar han avstånd från prinsparets beslut att avstå sina kungliga plikter.

Pappans ilska mot Meghan

Meghan och pappa Thomas – under lyckligare dagar.

– När de gifte sig ingick de ett löfte, och det löftet var att vara en del av kungafamiljen och att representera kronan. Det här är en av de största, mest långlivade institutionerna någonsin. De förstör den, de får den att framstå som billig, smutsar ner den, de borde inte bete sig så här. De är förlorade själar, säger Thomas Markle.

Men det är inte bara pappa Thomas som har åsikter om hur Meghan agerat. Systern Samantha Markle har skrivit en kolumn för brittiska The Sun, i vilket hon också uttrycker sorg och bedrövelse över utvecklingen.

“Jag älskade min syster, men jag gillar inte personen hon har blivit”, skriver Samantha.

“Drottningens uttalande var ett stycke fantastisk diplomati, men Meghan har inte betett sig så diplomatiskt. En diplomat skulle inte bryta med sin egen familj.”

“Vill vara Hollywood”

Samantha påstår också att både Meghan och Harry är oärliga kring vad de hoppas uppnå framöver.

“Jag är rädd att Meghans beslut inte handlar om att hon vill flytta till Kanada för att leva ett lågmält liv som en ung mamma”, skriver Samantha.

“Deras mål är berömmelse och rikedom – att vara Hollywood.”