Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Nu vet vi mer om nästa kungliga bröllop

02 jan, 2019, 08:00 
Agneta Nisbeth
Gabriella Windsor
Nästa år är det dags för ett nytt kungligt bröllop i England, läs mer om de senaste detaljerna inför Lady Gabriella Windsors vigsel här.
Annons

Lady Gabriella Windsor ska, som vi tidigare berättat, gifta sig med sin fästman Tom Kingston under nästa år. Paret förlovade sig förra året, de eklaterade sin förlovning i september 2018. Vi fick då reda på att Tom friade till sin lady på Isle of Sark.

“Prinsen och Prinsessan Michael av Kent har glädjen att meddela att deras dotter Lady Gabriella Windsor har förlovat sig med herr Thomas Kingston. Förlovningen ägde rum i augusti.” Berättade hovet då.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
prins Michael av Kent Gabriella Windsor

Den 37-åriga Gabriella är dotter till prinsen och prinsessan Michael av Kent. Prinsen Michael av Kent, är kusin till drottning Elizabeth. Det är också brudens föräldrar som betalar hela kalaset.

Bröllopet ska även det äga rum i St Georges Chapel på Windsor Castle, precis som både prins Harry och Meghan och prinsessan Eugenie och Jack Brooksbank.

Vigseln ska äga rum sent på eftermiddagen under den senare delen av våren 2019. Efteråt väntar en mottagning på Frogmore House. Däremot blir det ingen parad med häst och vagn genom Windsor för de nygifta tu.

Läs mer:

Foto: TT

 

Annons