Nu vet vi mer om nästa kungliga bröllop

Gabriella Windsor

Nästa år är det dags för ett nytt kungligt bröllop i England, läs mer om de senaste detaljerna inför Lady Gabriella Windsors vigsel här.

Lady Gabriella Windsor ska, som vi tidigare berättat, gifta sig med sin fästman Tom Kingston under nästa år. Paret förlovade sig förra året, de eklaterade sin förlovning i september 2018. Vi fick då reda på att Tom friade till sin lady på Isle of Sark.

“Prinsen och Prinsessan Michael av Kent har glädjen att meddela att deras dotter Lady Gabriella Windsor har förlovat sig med herr Thomas Kingston. Förlovningen ägde rum i augusti.” Berättade hovet då.

prins Michael av Kent Gabriella Windsor

Den 37-åriga Gabriella är dotter till prinsen och prinsessan Michael av Kent. Prinsen Michael av Kent, är kusin till drottning Elizabeth. Det är också brudens föräldrar som betalar hela kalaset.

Bröllopet ska även det äga rum i St Georges Chapel på Windsor Castle, precis som både prins Harry och Meghan och prinsessan Eugenie och Jack Brooksbank.

Vigseln ska äga rum sent på eftermiddagen under den senare delen av våren 2019. Efteråt väntar en mottagning på Frogmore House. Däremot blir det ingen parad med häst och vagn genom Windsor för de nygifta tu.

Läs mer:

Ännu en förlovning vid det brittiska kungahuset

Bröllopshysterin i Windsor: ”Kommer att vara värt det”

Kungaparets efterlängtade inbjudan till Windsor Castle

Foto: TT