Nu vet vi namnet på Meghans och Harrys bebis!

Nu vet vi namnet på Meghans och Harrys bebis!

Nu är den nya kungliga bebisen i England här! För två dagar sedan fick Meghan och Harry en son och spekulationerna kring namnen har varit många. Nu vet vi vad den lille gossen heter!

Den 6 maj föddes det senaste tillskottet i det brittiska kungahuset. Meghan och Harry fick en son, men precis som paret tidigare meddelat så ville de njuta av familjelyckan privat innan de visade upp bebisen. Idag, två dagar senare, var dagen äntligen här! Förutom att vi fick se bebisen tidigare idag så får vi nu också veta namnet. På parets officiella Instagramkonto har de just avslöjat vad han ska heta. 

Harry framför stallet.

Harry framför stallet.

Gulligaste på bilden är ändå drottning Elizabeth som står och förnöjt tittar på sitt åttonde barnbarnsbarn tillsammans med maken prins Philip. På bilden syns Meghan som håller sin son i famnen och prins Harry står lite längre bort. Meghans mamma Doria Ragland, som varit på plats i Windsor i flera veckor, står och tittar på sitt barnbarn bredvid Meghan. 

Den nya lilla bebisens namn blir: Archie Harrison Mountbatten-Windsor! Ett riktigt fint och passande namn!

Harry är överlycklig.

Harry är överlycklig.

Kungahuset misstänktes ha avslöjat namnet

Spekulationerna om namnen har pågått nästan lika länge som Meghan varit gravid, men självklart har de ökat ju närmre förlossningen vi kommit. Den mest spännande namn-nyheten kom för någon vecka sedan. Enligt Daily Star var det då en handfull vaksamma rojalister, som uppmärksammat att ett flertal webbsidor har “registrerats och reserverats” i tre olika namn på brittiska hovets hemsida. Tre sajter med url:er som innehåller “prince-arthur, prince-james och prince-alexander”. Detta ska ha gjorts av Buckingham Palace. Men det visade sig alltså inte stämma, utan namnet blev istället Archie.

Nyblivna föräldrar.

Nyblivna föräldrar.

Väntade med namnet

När Harry stod utanför stallet och glatt pratade om den nya lille familjemedlemmen stod han framför två skyltar med hästars namn. Även det skapade spekulationer om namnet. Kanske är det en indikation på vad bebisen ska heta, gissade många. Vi fick vänta i två dagar och nu vet vi att namngissningen var fel, men här kommer den speciella teorin som cirkulerat de senaste två dagarna!

När prins Harry mötte pressen för att berätta den glada nyheten, stod han framför en stallbyggnad med olika skyltar på spiltorna. I bakgrunden på flera bilder som togs, ser man en grön skylt med namnet Sir John i gult. Och det var detta som satte igång spekulationerna.

– Ska barnet heta John? Är det ett hemligt tecken från prins Harry, att han ställde sig framför just den namnbrickan? skrev många på Twitter.

Nu är de tre.

Nu är de tre.

 

 

Läs mer:

Tecknet på bilden som kan avslöja namnet på Harrys och Meghans son

Så reagerade Meghans familj på bebisen!

Experten om Harrys kroppsspråk: ”Struntade i alla spärrar”

Foto: TT

Av: Emma Sanderberg och Malin Falkengren