Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nu vet vi mer om bröllopet...

15 apr, 2015, 12:06 
Agneta Nisbeth
Annons
beatrice-pierre-casiraghi-ste

Som vi berättat tidigare ska Pierre Casirgahi gifta sig i sommar med sin fästmö Beatrice Borromeo. Nu vet vi mer om bröllopet, eller ska vi kanske säga bröllopen…

Det blir som vi tidigare berättat ett pampigt slottsbröllop den 1 augusti mellan Pierre Casiraghi och hans italienska fästmö Beatrice Borromeo. De ska då gifta sig vid Lago Maggiore i norra Italien berättar tidningen Hola! Men paret ska faktiskt gifta sig en gång till, redan i slutet av juli, då blir det en borgerlig vigsel på slottet i Monaco.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
beatrice-pierre-casiraghi-ste

Paret skulle först ha gift sig den 20 april men blev framflyttat, vi kan kanske gissa på att man inte ville ha det så nära inpå det stora dopet den 10 maj, då furst Alberts och Charlenes tvillingar döps.

Bröllopet i Italien kommer att äga rum på de Borromeiska öarna, Isole Borromee. Ögruppen har sitt namn efter adelsätten Borromeo som ägt dem från 1200-talet.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Annons