Nu vet vi vad Sofias tatuering står för – wow vilken hyllning!

26 sep, 2019, 17:56 
AvEmma Sanderberg
Prinsessan Sofias tatueringar har verkligen varit en vattendelare och en hel del tyckte hon skulle ta bort dem innan hon gifte sig med prins Carl Philip. Men än så länge är alla tatueringar kvar och nu verkar vi äntligen veta vad en av dem står för!
Annons

En prinsessa med tatueringar? Det går inte för sig! Så lät det nog bland många när Sofia skulle gifta sig med prins Carl Philip 2015. Detta trots att Chris O’Neill hade gift in sig i kungahuset två år tidigare med sin tatuering på överarmen, och trots att Sverige faktiskt ligger på topp tre över de mest tatuerade folken i hela världen.

Sofia visade tatueringen vid bröllopet

Spekulationerna var många, skulle Sofia välja en brudklänning som dolde tatueringen i nacken när hon gifte sig med Carl Philip eller inte? När Sofia skred in i kyrkan visade hon vad hon tyckte om saken. Klänningen som var designad av Ida Sjöstedt, var lågt skuren i nacken med soltatueringen väl synlig.

Recept.se Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

I efterhand hyllades Sofia för att hon inte hade försökt dölja den utan struntade i alla elaka kommentarer och kom dit precis som den hon var. Det var verkligen ett bevis på en stark självkänsla!

Sofias tatuering

Sofia har så vitt vi vet, tre tatueringar. En i nacken föreställande en sol, en på revbenen där små blad har skymtats och en på ankeln. Just den på ankeln har varit svår att tyda i alla dessa år, men nu kan vi berätta att tatueringen verkar vara en hyllning till hennes älskade familj!

Annons

Om ni kollar riktigt noga på bilden ovan så går det urskilja ett E för pappa Erik, M för mamma Marie, L för systern Lina och S för systern Sara. Nu kan alltså tatueringen ha fått en förklaring. Allt tyder nämligen på att detta är det dolda budskapet bakom, även om Sofia själv aldrig har berättat det.

Foto: TT

Annons