Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nu vet vi vem som är prins Daniels stora förebild

07 okt, 2015, 13:52 
Annons
Daniel

Under dagen får Uppsala ta del av prins Daniels engagemang att stötta unga till företagsamhet. Och han avslöjade vem som är hans stora förebild.

Prins Daniel har under två år rest land och rike runt med ett gäng framgångsrika entreprenörer för att inspirera unga till entreprenörskap och stötta unga att våga starta företag, ett projekt som kallas prins Daniels fellowship. Idag har turen kommit till Uppsala.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Daniel-3

Klockan nio anlände prinsen tillsammans Niklas Zennström från Atomico , han startade även Skype, Sebastian Siemiatkowski som grundade Klarna och Lisa Lindström, grundare av Doberman.

Annons

Under runda bord-samtal peppades eleverna av prinsen och entreprenörerna. De fick konkreta tips på hur de ska utveckla sina företagsidéer, men fick också ställa egna frågor.

Prins-Daniel

Prins Daniel fick bland annat svara på vem som är hans förebild.

– I den roll jag har nu är min hustru min förebild. När jag drev gymmet var många av mina kunder mina förebilder på olika sätt, personer som kunde business, berättade prinsen för vår reporter Margareta Gotthardsson.

Annons
daniel-Maggan

Av Margareta Gotthardsson

Foto: Stella Pictures

 

Annons