Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nu visar Marius Borg upp sitt Oslo i Vogue

02 sep, 2018, 15:00 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
På modetidningen Vogues hemsida kan man nu se en längre artikel om och med kronprinsessan Mette-Marits son Marius Borg. Vad hände med "håll mig utanför uppmärksamheten"?
Annons

De är onekligen ett mycket snyggt par, kronprinsessan Mette-Marits äldste son Marius Borg Høiby och hans flickvän Juliane Snekkestad.

I början av deras relation ville de helt flyga under radarn och när de norska tidningarna började skriva om paret gick till och med Mette-Marit och maken kronprins Haakon ut med en vädjan om att lämna paret ifred, då Marius inte är någon kunglighet.

Men i somras kunde vi helt plötsligt se att Marius lagt upp en bild på sin Instagram, på sig och flickvännen Juliane som kysstes ömt framför kameran och därmed visade upp sin kärlek för omvärlden, bilden ni ser ovan i reportaget.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Och på tidningen Vogues sajt har paret nu tagit ett steg vidare i kändislivet. Där visar de nämligen upp sitt älskade Oslo för de amerikanska reportageteamet. Paret tipsar bland annat om den nya hippa stadsdelen Grünerløkka, där man kan hitta det unga trendriktiga gardet. Dit vi väl räknar kronprinsessans son och hans fotomodellande flickvän.

marius borg

– Folk tror att Oslo är en kall stad, men under sommaren kan man både simma och ha kul här, säger Marius i reportaget.

Annons

Vi får också se hur de tar sig runt bland affärer, restauranger och parker där man kan åka skateboard.

– Det norska folket är mycket kreativt, förklarar Marius som numera arbetar för lifestyle-magasinet Tempus.

Här ovan kan ni se en bild på paret från Vogue, på promenad i deras älskade Oslo. I tidningsintervjun berättar Marius också att han funderar på att starta upp ett eget klädmärke.

– Det är lite av en dröm vi har.

Foto: Instagram/Marius Borg

Annons