Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ny baby för familjen Casiraghi – Pierre och Beatrice har fått barn

23 maj, 2018, 08:33 
Agneta Nisbeth
Stor babylycka i Monaco! Prinsessan Carolines son Pierre Casiraghi och makan Beatrice Borromeo har fått sitt andra barn.
Annons

Hovet i Monaco har nu bekräftat nyheten, Pierre Casiraghi och hans italienska hustru Beatrice Borromeo har fått sitt andra barn, det blev en liten pojke.

– Prinsessan Caroline av Hannover och hertiginnan Donna Paola Marzotto har glädjen att meddela födseln av deras barnbarn, en pojke född den 21 maj 2018. Hans namn blir Francesco Carlo Albert, stod det att läsa i meddelandet.

Beatrice Borromeo och Pierre Casiraghi har nu fått sitt andra barn, nu har hovet bekräftat babynyheten.
Beatrice Borromeo och Pierre Casiraghi har nu fått sitt andra barn, nu har hovet bekräftat babynyheten.

Pierre, 30, och Beatrice, 32 har redan ett barn, sonen Stefano, som föddes i februari 2017.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Det är en riktig babyboom i Monaco! Den 19 april föddes nämligen Andrea Casiraghis och Tatiana Santo Domingos tredje barn. Även de födde en son som fick namnet Maximilian Rainier. Andrea och Tatiana har sedan tidigare barnen Alexander “Sacha”, 5 och syster India, 3.

Foto: Stella Pictures

 

Annons