Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ny bild från Meghan och Harry fick hela England att stanna upp

16 apr, 2019, 10:00 
Agneta Nisbeth
Harry och Meghan
Nu kallar prins Harry och Meghan sin kommande bebis för Baby Sussex. Läs hela deras hälsning här!
Annons

Häromdagen kom en ny bild från Harry och Meghan. Och hela England stannade till för ett ögonblick. Hade den nya bilden någonting att göra med baby Sussex?, var frågan som alla ställde sig.

Men den här gången var det “falskt alarm”. Inlägget var bestod istället av en bild på Harry och Meghan själva och texten: “Tack för allt”. Det paret ville säga med sin hälsning var att de fått ett otroligt gensvar på sin önskan om donationer till olika välgörenhetsorganisationer (istället för att leksaker och till den kommande bebisen).

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

För första gången någonsin benämner paret också sitt kommande barn som “baby Sussex”, ett smeknamn som de brittiska tidningarna använt ett tag nu. Gulligt!

– Ni har alla gjort en stor skillnad! Oberoende om det var 5 pund eller 1000 pund så har ni gjort en fin insats. Hertigen och hertiginnan av Sussex – och baby Sussex – tackar er för hjälpen, skriver de i inlägget.

Nu kan baby Sussex komma vilken dag som helst. Var födseln kommer att ske vet vi inte. om det kommer att bli på sjukhus eller kanske hemma, vill hovet inte berätta. Vi får helt enkelt hålla oss ett litet tag till.

Annons

Paret har i alla fall sagt att de vill ta det i sin egen takt och berätta allt i sinom tid, “när familjen fått tid att fira födseln tillsammans”.

prins Harry hertiginnan meghan baby sussex

Det kommer knappast bli tal om att paret ställer sig utanför sjukhuset med den lilla bebisen i famnen som Kate och Diana har gjort vid sina födslar. Snarare kommer de att göra som de svenska kungligheterna, visa upp babyn först på sitt eget Instagramkonto. På så sätt kan de själva välja vilken bild de ska visa upp för omvärlden.

Det var väl inte för inte som hertigparet valde att skaffa ett Instagramkonto precis innan Meghan ska föda…

Läs mer

Foto: TT

Annons