Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ny bild på Guillaume och Stéphanie som snart ska gifta sig...

27 sep, 2012, 10:36 
Agneta Nisbeth
Annons

Hovet i Luxemburg har nu lagt ut denna fina bild på arvstorhertig Guillaume och Stéphanie de Lannoy som ska gifta sig den 20 oktober.

Staten Luxembourg sägs ha bidragit med 350,000 euros för bröllopsfesten, resten står Guillaumes familj för. För den 20 oktober 2012, i Cathédrale Notre-Dame de Luxembourg, kommer arvstorhertigen Guillaume, Grand-Duc Héritier de Luxembourg gifta sig med sin fästmö Stéphanie de Lannoy. Till bröllopet kommer som vi tidigare skrivit kronprinsessan Victoria och prins Daniel samt hela den norska kungafamiljen.

Fler kungligheter kommer säkert att tacka ja, men vi vet i alla fall att prins William och Kate inte kommer. Tyvärr får Stéphanie inte heller uppleva glädjen att ha med sin egen mor på bröllopet, hon avled ju tragiskt nog för en tid sedan.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Hovet i Luxemburg/Cour grand-ducale / Christian Aschman

Läs även:

Annons