Ny bild på Mary – utseendeförändringen som alla pratar om!

Ny bild på Mary – utseendeförändringen som alla pratar om!
Kronprinsessan Marys senaste Instagram-bild fick många att reagera. Här ser vi en helt ny Mary!
Annons

Kronprinsessan Mary är en stilförebild för många – och inte bara i Danmark. Mary Donaldson, som hon hette före giftermålet med kronprins Frederik, har gått från klarhet till klarhet på stilfronten.

Nu har hon stått för en ny succé i den kategorin.

Annons

Annons

Kronprinsessan Mary har förändrat utseendet

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

I dag har vi holdt bestyrelsesmøde i Mary Fonden under meget anderledes omstændigheder, end vi plejer. Som alle andre skal vi holde afstand, og vi mødtes derfor på Teams. Vi plejer heller ikke at kommunikere fra disse møder – eller tage billeder for den sags skyld. Men jeg synes, at denne særlige situation kalder på, at vi åbner lidt mere op for det, der foregår i Mary Fonden netop nu. Dagens vigtigste emne var, at konsekvenserne af Coronakrisen faktisk rammer lige ind i mange af de udfordringer, vi beskæftiger os med i Mary Fonden. Der er risiko for, at flere vil føle sig ensomme, at volden i hjemmet eskalerer, og at isolation og fysisk distance vil gå ud over børn og unges trivsel. På mødet i dag talte vi om, hvad vi i Mary Fonden gør for at sætte fokus på og bidrage til at løse de problemer, der følger i kølvandet på Coronakrisen. For der skal tænkes i nye baner. Der er god opbakning fra bestyrelsen til de tiltag, der allerede er i gang, og der kom også nye gode idéer op på mødet, som vi nu arbejder videre med. – H.K.H. Kronprinsessen

Ett inlägg delat av Mary Fonden (@mary_fonden)

Under corona-tiderna arbetar Mary flitigt med sitt projekt Mary Fonden. Verksamheten har ett eget Instagram-konto – och där blev nyss en ny bild på 48-åringen publicerad.

Enligt danska Se og hör var det många som reagerade på Marys naturliga stil på bilden.

Annons

“Hur många länder har en kronprinsessa som lägger upp selfies utan makeup direkt från hemmakontoret?”, skrev en följare.

“En ny bild av henne”

Johanna Lejon, modeexpert på Svensk Dam, sällar sig till hyllningskören.

– Det är härligt att se nya foton på Mary, alltid. Sminkad eller osminkad. Men visst är det extra kul att se kungligheterna på ett sätt vi inte är vana vid, säger Johanna.

– Nu under coronakrisen har ju danska kronprinsparet bjudit på sig själv lite extra. Vi fick se Frederik och frisörstolen och så nu detta. Inte för att det kanske är att ”bjuda på sig själv” att visa sig utan smink men det är i alla fall att visa en annan sida av sig. Vi är ju vana att se Mary uppklädd, nyfödda och med höga klackar. Nu får vi se henne i hemmakontoret, med mjuk kashmirtröja, stökigt skrivbord och utan makeup. Det gör att man får en annan slags närhet till henne. Man ser en ny bild av henne. Det är välkommet.

Annons

Johanna menar att Marys bild skapar igenkänning.

– En välkommen sådan. Jag menar: hur många av oss sitter i våra hemmakontor med full sminkning och stärkt skjorta – egentligen? Ja, inte jag i alla fall. Och uppenbarligen inte kronprinsessan Mary av Danmark heller, säger hon.

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

9 kommentarer till “Ny bild på Mary – utseendeförändringen som alla pratar om!”

 1. josefin skriver: 24 april, 2020

  Nej men Sofia af Älfdahlen o KP V har full mundering när de sitter vid ett bord. KP har för säkerhets skull vit duk pà arbetsbordet sà vi med säkerhet ska veta att hon inte viftar runt med pennan.


 2. Bea skriver: 25 april, 2020

  Men snälla nån vad är det nu för fel igen på hur dessa två människor ser ut och klär sig. Varför läser du här överhuvudtaget när ingenting passar dig?


 3. Birthe Vejrum skriver: 25 april, 2020

  Det her er Marys daglige arbejdsplads ikke noget “hjemmekontor” i den forstand. Hendes hofdame/sekretær har sit kontor indtil. Vi ser også ofte billeder fra det tilsluttende mødelokale.
  Nu hvor familien er flyttet op i Kancellihuset på Fredensborg, virker det som, at et medlem af familien vil til at tage ride-sporten alvorlig, fordi der foran Kancellihuset er blevet anlagt en ridebane med internationale mål.


 4. EwaW skriver: 25 april, 2020

  Nyfödda?! Nyfönad kanske det skulle stå. Fort och fel som så ofta.


 5. Grethe skriver: 25 april, 2020

  Nå er det flere kronprinsesser og prinsesser som deler bilder uten sminke ofte så vi kan vel bare si velkommen etter 😉 Skjønner ikke hvorfor det skal overdrives hele tiden…


 6. Grethe skriver: 27 april, 2020

  Etter å ha vært på Instagram og sett bildet må jeg få komme med en liten rettelse her. Mary har sminke på seg, men har det vi kaller en no makeup makeup day 😉


 7. PernillaA skriver: 27 april, 2020

  Nu har vi kört utseendeföränding i två veckor upp och ner, hitta på något nytt


 8. HMA skriver: 28 april, 2020

  Varför skulle man jobba i myskläder och osminkad bara för att man jobbar från hemmakontoret? Rise and shine 😉 arbetsdag som arbetsdag, vart den än infinner sig.


  1. Desirée skriver: 30 april, 2020

   Nu är ju inte detta hennes “hemmakontor” utan hennes ordinarie kontor, som Birthie skrev ovan, motsvarande de kontor som Victoria, och även kungen och Silvia, har på Stockholms slott. Skillnaden är att Victoria inte bor på slottet i stan utan i ett litet slott, Haga. Mary m familj bor i samma del av Amalienborg som hon har sitt kontor, nämligen Fredrik den åttondes palä. De har sin privatvåning högst upp. De två första våningarna räknas väl som officiella. Amalienborg består av fyra palats.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar